![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
Alıntı:
sevgili asmalıtepe, 2,portakalın 3,limonun çiçekleri öyle yoğun kokuları var ki bahçeye yetiyorlar. bir yerden leylak bir yerden erguvan, morsalkım biraz geçti. yaseminler başlamak üzere size gönderdiğim pervanenin durumu nasıl?benimki açmak üzere.pasifloran açmaya başladı. merak etmeyin yeşilliği kurumamış ise mutlaka kökten patlayacaktır. çelikten bile çok kolay yetiştirilebilen bir çiçek.hasekiler inşallah istediğiniz gibi açar.o gülden çelik aldım mı hiç hatırlamıyorum. çardak gülü diye koymamış olabilirim. kaya çerçeveli havuz adı bile hoş geliyor kulağa eminim çok güzel olur. havuz yeni yapılacaksa güllerin sıkışmayacağı bir büyüklükte yaparsan iyi olur. köklü gülleri istediğin zaman dikebilirsin çeliklerin üzerinden yaz mevsimi geçmeden dikmeni tavsiye etmem.sizi yanıltan filizler olabilir.tutan tutmayan belli olsunlar. ekim kasım aylarında dikebilirsin.hasekilerin sıkışacağını sanmıyorum. benimkiler sarmaş dolaş şimdilik iyiler.bende bıraz bıraz bahçemle ilgileniyorum. petunya almıştım onları diktim.kasımpatıların yerlerini değiştirdim.bahçeden eve girmek istemiyorum. sevgi ve selamlar.![]() |
|
|
|
|
|
|