Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Sevgili münevver48 sizin oralara iyiden iyiye yaz gelmiş leylaklar, mor salkım, portakallar hep açmış bizde portakallarda daha yeni tomurcuklar oluşmaya başladı.
Hasekilerinin renklerine bayıldım, bendekiler hep aynı renk çıktı, leylak kokusuna bayılırım. Yaz gelince insanın içi açılıyor değil mi? polenler olmasa daha güzel tadını çıkaracağız ama olsun yine de her şey çok güzel, gelincik te pek güzel bakmış oradan.
Sevgiler.
|
Sevgili akçabardak, teşekkür ederim beğenin ve yorumun için

siz yaz gelmiş diyorsunuz ama iki gündür kış misafirimiz. baharı görmeden geçti.(bizim buralarda) bu gidişle yazıda göremiyeceğiz. dışarısı kış günü gibi soğuk esiyor.hayırlısı yarından itibaren ısınmaya başlıyormuş.zaman gelince havalara bakmadan çiçeklerini açıyorlar gariplerim.belki biraz verimsiz, öylede olsa bizi mutlu ediyorlar.
hasekilerim benim en sevdiğim çiçek oldu biliyor musunuz yapraklarını salyangoz yemiyormuş. bunu öğrendikten sonra özellikle hasekiye olan ilgim iyice arttı. bulabilirsem farklı renklerinden de edinmek istiyorum. leylak bahçelere çok yakışıyor.birde kokusu Allah dan benim çiçeklere fazla alerjim yok gibi daha çok kimyasal ve sigara dumanı tozlar veya bana öyle geliyor çok sevdiğimden. gelinciğin size selamı var. tabi benimde sevgiler