View Single Post
Eski 14-04-2015, 10:05   #421
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Eyvah lalenin yanı başında salyangoz . Benim bahçede de öyle çoklar ki . Geçen yıl onların yüzünden bütün güllerim bitlendi . Güllere yeşil bitleri onlar taşıyormuş . Zor kurtardım . Her gün temizleyip ilaçlayarak

Sevgili Münevver48 gerçekten renkleri çok güzel lale ve güllerin . Bende bu renkleri çok seviyorum .Çok yakışıyor onlara . Tomurcuk lale çok güzel bir pembe açacak sanki. Bizim için de kokla sev onları . Sevgiler .

sevgili aleydi evet salyangozlarla çiçeklerim kardeş kardeş yaşamayı öğrenmeye çalışıyorlar. arada bir yaprakların tadına özellikle sukulentler dayanamayıp bakıyorlar. yeni diktiğim sevgili yağmur143 ün gönderdiği atlasın ucundan bir tadıp ortadan yok olmuşlar. aslında kıyamıyorum ama o da karnını doyurmanın peşinde bunca yeşillik iştahını açıyorama bak güllere yaprak bitini taşıdıklarını sizden öğrendim. yedikleri içtikleri az gelmiş gibi birde taşımacılık yapıyorlar.inşallah dediğin gibi lale pembe açar . 1 paket siyah laleden şimdilik sarı somon siyah ve birde dediğiniz gibi pembe açarsa süper olacak bazen karışıklık da güzel oluyor. sevgiler

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön