Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi samur
Mor salkima bayildim cok heveslendim 2 yildir balkonda var kocaman ama bir turlu acmiyor. Bu sene de acmadi yaprak cikarmaya başlamıştı havalarin soguk gitmesiyle onlarda buzustu.😒 Bu arada munevver ablacim gul hatmi saksisinda bir fide vardi yapraklari hatmiye benzemeyen minik mor cicek acti ne oldugunu bilememistim. Meger se sedef cicegiymis senin bahcede gorunce tanidim. Gecen sene ekmistim ama daha once gormedigim icin taniyamadim. Tabi isim de yapistirmamisim neyse sayende tanidim sedef cicegini. Sevgilerle... Bahce guzellesmis renklenmis masaallah.
|

sevgili samur, teşekkür ederim. yorumun ve beğenilerin için. mor salkımın az özlemini çekmedim. güzelliğini görünce bende bayıldım. biraz tekrar oluyor ama öyle kokusu, her yere salkım saçak dağılışı dayanamıyorum af ola artık

sizin beğenmeniz çok sevindirdi

. üzülmesin samur ablamız yakında arkadaşımız açar diyorlar. (benimkiler dile geldi.) bir yerde okudum.mor salkımın azotu fazla gelince çiçeklenmiyormuş ne kadar doğrudur bilmiyorum. inşallah size çiçekleriyle sürpriz yapar.bir sedefin olmasına sevindim. geçen yıldan benimki çiçekleriyle bu sene tanıştık.kışa dayanıklı olması ayrı bir güzel. sizin balkon da hep renkli çok güzel. hep böyle kalır dileğimle. sevgiller