agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni9086Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-04-2015, 10:40   #451
Ağaçsever

Aliyye's Avatar

Giriş Tarihi: 10-04-2015
Sevgili münevver48 bahçenizi sayfa sayfa izledim ve bayıldım,adeta cennetten bir köşeydi.Pozitif enerji yüklüyor izleyenlere..
Yeni fotoğraflarla bahçenizin canlanışını izlemeyi bekliyorum.

Elinize ve yüreğinize sağlık

YeniGine ve Yagmur143 beğendi.
Aliyye Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-04-2015, 22:53   #452
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Aliyye Mesajı Göster
Sevgili münevver48 bahçenizi sayfa sayfa izledim ve bayıldım,adeta cennetten bir köşeydi.Pozitif enerji yüklüyor izleyenlere..
Yeni fotoğraflarla bahçenizin canlanışını izlemeyi bekliyorum.

Elinize ve yüreğinize sağlık

sevgili aliyye, ağaçlar nete ve sayfama hoş geldiniz. beğenilerin ve yorumun için çok teşekkür ederim. bahçe ziyaretinizle beni onurlandırdınız.
sizinde bahçenizi en kısa zamanda görmek dileğimle sevgiler.

YeniGine ve Aliyye beğendi.
münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-04-2015, 22:05   #453
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

filbahri
geçen yıl çelikten ürettim. çiçeklerini birinci yılında açtı. çelik den üretimi çok kolaymış.

Name:  Fotoğraf2298.jpg
Views: 462
Size:  76.1 KB

çiçekleri de pek zarif duruyor. hoş kokusu var ama öyle baskın değil tabi üç tane çiçeğin nasıl kokusu baskın olabilir ki
Name:  Fotoğraf2299.jpg
Views: 454
Size:  72.8 KB
bodrum papatyası şimdi tam zamanı.

Name:  Fotoğraf2305.jpg
Views: 477
Size:  76.6 KB

kışın ormandan söküp bahçemize diktiğimiz karabaş otu tuttu ilerde bahçemin bir köşesinde bunları baharat bölümü diye ayrı yetiştireceğim.
Name:  Fotoğraf2296.jpg
Views: 468
Size:  77.8 KB

Name:  Fotoğraf2297.jpg
Views: 445
Size:  75.1 KB

Eski 30-04-2015, 22:15   #454
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

ezan çiçekği geçen yıldan kalma, yabani ot diye söküp atarken birden aklıma ezan çiçeği geldi.iyiki hepsini yolup atmamışım. koruma altına alındı.
Name:  Fotoğraf2300.jpg
Views: 568
Size:  76.1 KB
nanelerinarasında kalmışlar.

Name:  Fotoğraf2339.jpg
Views: 558
Size:  80.1 KB
bodrum papatyası yer örtücü türünden.

Name:  Fotoğraf2338.jpg
Views: 541
Size:  79.2 KB

Eski 30-04-2015, 22:24   #455
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

kapımın süsü sarmaşık gülüm.

Name:  Fotoğraf2320.jpg
Views: 510
Size:  75.4 KB

iki günde bu kadar açtı.

Name:  Fotoğraf2319.jpg
Views: 501
Size:  72.4 KB

Eski 30-04-2015, 22:31   #456
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

balkondan seyrine doyum olmuyor.

Name:  Fotoğraf2294.jpg
Views: 449
Size:  73.0 KB
pasiflora çiçeklenmeye başladı.

Name:  Fotoğraf2308.jpg
Views: 434
Size:  76.8 KB

ve güllerrrr!
Name:  Fotoğraf2304.jpg
Views: 455
Size:  76.0 KB

Name:  Fotoğraf2303.jpg
Views: 438
Size:  77.3 KB

Name:  Fotoğraf2302.jpg
Views: 454
Size:  73.8 KB

Eski 30-04-2015, 22:35   #457
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

eşimim aşı denemesi geçen yıldan yeşil erik tadı çok güzel

Name:  Fotoğraf2317.jpg
Views: 429
Size:  75.6 KB

Name:  Fotoğraf2318.jpg
Views: 436
Size:  73.4 KB

Eski 30-04-2015, 23:20   #458
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Sevgili Münevver48 harika olmuş bahçen .Güller çok güzel .pasiflore açmaya başlamış . Ne yazık ki bizim iklime çiçekli türleri dayanmıyormuş . Ben tohumunu sipariş ettikten sonra öğrendim . Artık deniyeceğim, tohumdan yetişirse tabi .

Bodrum papatyaların çok güzel açmış . yer örtücü tür diye yazmışsın . Ben ona hiç dikkat etmemişim . farklı türleri mi var. Geçen sene 3 renginden de alıp saksıya ektim . Sonra eve aldım . Evde ne yazık ki yaşamadılar . Ben bodrum isminden dolayı soğuğa dayanamazlar diye düşünüyordum . Oysa karın altında canlı kalmışlar .Erikten hiç bahsetmeyelim .Güzel bahçende keyifli günler geçirmen dileğimle , sevgiler .

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-05-2015, 06:32   #459
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Sizde şıkır şıkır güller çiçekler maaşallah, biz de tuttular tutmadılar diye gözlerinin içine bakıyoruz hala..Gelişmişlerimiz de de bir türlü çiçek açamıyorlar ne diyelim.
Şaka şaka inanın kıskanmıyorum,Ağaçlar net sağolsun sizin bahçeler bizimmiş gibi..

Sevgili Münevver48 demek benim güllerim de böyle olacaklar.Çok güzeller ellerine sağlık.

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-05-2015, 10:01   #460
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Sevgili Münevver48 harika olmuş bahçen .Güller çok güzel .pasiflore açmaya başlamış . Ne yazık ki bizim iklime çiçekli türleri dayanmıyormuş . Ben tohumunu sipariş ettikten sonra öğrendim . Artık deniyeceğim, tohumdan yetişirse tabi .

Bodrum papatyaların çok güzel açmış . yer örtücü tür diye yazmışsın . Ben ona hiç dikkat etmemişim . farklı türleri mi var. Geçen sene 3 renginden de alıp saksıya ektim . Sonra eve aldım . Evde ne yazık ki yaşamadılar . Ben bodrum isminden dolayı soğuğa dayanamazlar diye düşünüyordum . Oysa karın altında canlı kalmışlar .Erikten hiç bahsetmeyelim .Güzel bahçende keyifli günler geçirmen dileğimle , sevgiler .

sevgili aleydi, teşekkür ederim.elimden geldiğince açtırmaya çalışıyorum. tabi önce sizlerin desteği sayesinde birbirimizin bahçesini güzelleştirmek için desteğe çok ihtiyaç olduğunu düşünüyorum geçen yıl ki gibi olmasa da bahçem yeşerdi. çiçekler açmaya başladı. gülerim bir iki açıyorlar bahçem de 100 yakın gül bulunmakta. sıcağa ve soğuklara dayanıklı susuzluğa da öyle.bende elime ne renk geçtiyse diktim.
pasifloranı tohumdan ürettim. soğuklara yarı dayanıklı, bizim buralarda kolay ama eskişehir soğuk siz yinede şansınızı deneyin.bodrum paptyası bodur ve yer örtücü olmak üzere iki türü bulunmakta. ben bodur olanını seviyorum. daha derli toplu öbeklerle açıyor renk seçeneği de fazla. örtücü türü oda ayrı bir güzel dikildiği alana basma yorgan sermişin gibi görünüyor. fakat. istilacı yanındakinin yaşam alanına göz koyan türlerden. onun için kontrol altında tutmak gerekiyor sevgilerimle selamlar.

Eski 01-05-2015, 10:14   #461
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Sizde şıkır şıkır güller çiçekler maaşallah, biz de tuttular tutmadılar diye gözlerinin içine bakıyoruz hala..Gelişmişlerimiz de de bir türlü çiçek açamıyorlar ne diyelim.
Şaka şaka inanın kıskanmıyorum,Ağaçlar net sağolsun sizin bahçeler bizimmiş gibi..

Sevgili Münevver48 demek benim güllerim de böyle olacaklar.Çok güzeller ellerine sağlık.

sevgili asmalıtepe,hiç meraklanmayın sizinde gülleriniz şıkır şıkır açacak. ama önce biraz zaman daha küçücük bebek onlar annesi yetişmişlere gelince bizimkiler bile anca başladılar. abla senin güllerin benimkilerden daha güzel olacak asmalının havası güllere yarayacak. güllerde asmalının havasına hava katacakgüzel olmalarını yürekten diliyorum.sevgi ve selamlar.

Eski 02-05-2015, 00:01   #462
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili Münevver sarmaşık gülüne bayıldım, benim güle benziyor ama ne yazık ki benim gül düz duvar önünde dikili öyle saracağı bir yer bulamadım. Şimdi dertleniyorum senin gülü de görünce benim gül de bu sene maşallah bir coştu şimdiye kadar sakin sakin duruyordu yerinde.
Bodrum papatyaların maşallah harikalar. Ben de genelde çiçeklerde bodur olanları seviyorum, 2-3 gün önce komşumun bahçesine aldım ve diktik sayfamda paylaştım. Yayılıcı olduğunu da ilk senden duydum. İnşallah aldıklarımda bodur ve yayılıcı cinstendirler.
Emeklerine sağlık, rastgelsin inşallah.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-05-2015, 07:31   #463
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili Münevver sarmaşık gülüne bayıldım, benim güle benziyor ama ne yazık ki benim gül düz duvar önünde dikili öyle saracağı bir yer bulamadım. Şimdi dertleniyorum senin gülü de görünce benim gül de bu sene maşallah bir coştu şimdiye kadar sakin sakin duruyordu yerinde.
Bodrum papatyaların maşallah harikalar. Ben de genelde çiçeklerde bodur olanları seviyorum, 2-3 gün önce komşumun bahçesine aldım ve diktik sayfamda paylaştım. Yayılıcı olduğunu da ilk senden duydum. İnşallah aldıklarımda bodur ve yayılıcı cinstendirler.
Emeklerine sağlık, rastgelsin inşallah.

sevgili yenigine, teşekkür ederim. sardıracak yerin olmadı mı sarmaşıklar için zor oluyor.benimde daha önce orada hanımeli vardı baktım kökü her yerde ağ gibi sarmış.bende onu yok ettim. yerine bu gülü diktim. iyi ki dikmişim.kapın üzerine çok yakıştı. sizinki de düz duvar da olsa açınca güzel olacaktır. sevgiler.

YeniGine, aleydi ve uyap beğendi.
Eski 04-05-2015, 10:43   #464
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

]tehlike geliyorum demiyor.

iki gün önce arkada ki güllerin dibine çanak yaparken bir yandan da otları temizliyordum. birden karşılaşınca bu tehlikeden nasıl korktum bilemezsiniz o telaşımla kaçtı.sonra biraz cesaret dedim kendime ararken buldum.tabi imha etmem gerekiyordu bende gerekeni yaptım bende ucuz kurtuldum. her zaman eldivenle çalışmaya özen gösteririm. ilaçlama yapılacak. o kadar beni rüyalarıma girecek kadar korkutmuş. benim taylı uykumu kaçıran bu tehlikeyi bir daha görmek istemiyorum.

Düzenleyen münevver48 : 05-05-2015 saat 03:41
Eski 04-05-2015, 11:00   #465
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

dünde bu şekerlerle karşılaştık.

dün bahçemizde büyüyen otları biçerken bir kirpi gördüm. eşime bunu bahçeden uzaklaştıralım kazaya kurban olmasın dedim. eşim de onu oradan almak için gittiğinde yok dedi. bu kadar kısa sürede çok uzaklaşması imkansızdı. biraz ardık. kuru ot kümesini göründe belki altına saklanmıştır dedik ve eşim gel dedi bak şunlara tabi pozlarını alıp üstlerini örttük. şimdi bahçemizde yedi tane bebek uyuyor ssssut uyandırmayalım bize de eğlence çıktı.

Name:  Fotoğraf2373.jpg
Views: 494
Size:  78.2 KB

Name:  Fotoğraf2372.jpg
Views: 374
Size:  78.8 KB

Name:  Fotoğraf2371.jpg
Views: 367
Size:  80.4 KB

Eklenti 550536

Eklenti 550537

Eklenen Resimler

Eski 04-05-2015, 11:41   #466
Ağaç Dostu

samur's Avatar

Giriş Tarihi: 22-11-2014
Bebelere bak sen nasil minicikler, uzaktan bakinca kaktus sanmistim, cok sevimliler

samur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-05-2015, 12:24   #467
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Ay münevver o akrepten Allah seni korumuş, görünce birden kendimi senin yerine koydum da tüylerim ürperdi birden, aman sizin oralar daha sıcak dikkat edin.

Kirpinin çocukları da pek şirinmişler, benim kızım (gülenmelek) olsaydı şimdi o yavruları sevmek için eve alırdı, senin işlerin çoğalmış sana kolay gelsin sessiz olayım da uyanmasın yavrucaklar.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-05-2015, 18:24   #468
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Sevgili arkadaşım Akrepler de bayram eder bu sene. Çok yağış oldu ya öyle derler.

Geçenler de bir adet de ben öldürdüm, halbu ki hiç öldürmeyip öteliyordum daha önceleri..

Hata tabi ki düşman düşmandır. Ben onları öldürmediğimden mi nedir hiç görmüyordum.

Lakin geçenlerde Gül tenekesinin altından çıkıverdi. Ben de öldürdüm, şimdi de korkuyorum intikama gelirler diye.

İki gözüm sen de dikkat et derim.

Kirpicikler de çok tatlı. Benim üst katta odaya da 4 tane kedi yavrusu dünyaya getirmiş anneleri. Şimdi lohusa deyip besliyoruz..

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2015, 04:19   #469
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

sevgili akçabardak, kızınızda benim oğlum gibi dün gösterdim anne bunlar ne böyle çok şeker bunları besleyelim diye başıma geçti.anneleri yoktu. sanırım karnını doyurmaya gitmiş. onlarda daha bir hareketlenmişler. belki annelerinin yolunu beklediklerinden midir hepsi kıpır kıpır çok sevimliler.

sevgili asmalıtepe, gönül hiç bir canlıya kıymak istemiyor. demek sizin de yavrularınız var çok şekerdir şimdi onlar tabi beslemek gerekiyor. sonuçta lohusa bizde ne vereceğimizi bilemiyoruz. sadece uzaktan izlemekteyiz.yuvanın yanında çapa işi var ama bebecikleri ürkütürüm diye orayı sona bıraktım. biraz büyüsünler.... sevgiler

Eski 05-05-2015, 07:59   #470
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 14-02-2015
fırça çalısı

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
fırça çalısı ile sizlere merhaba diyerek başlayalım.
Bodrum'da yaşamanın farkı bu olsa gerek.. Ankara' da her yıl kış geeldiğnde yapraklarını döküyor,üst aksamı kuruyor ,dondan korumak içiin sarıp sarmalıyorum ,baharda yeniden uyanıyor yeni baştan yaprak çıkarmakla uğraşıyor zavallıcık.. Tam çiçek açtım- açıyorum derken hadii yine soğuyor havalar.. Soğuk iklimde yaşayıp da çiçeksever olmak zor zanaat yani

ferihaatahan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2015, 08:06   #471
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Alıntı:
dünde bu şekerlerle karşılaştık.

Eklenti 550533
Sevgili münevver, ben de bunları sedum sandım ilk bakışta. Aynen buna benzer bir sedum var. Şimdi adını bilemedim.

Her şey yine çok güzel. Sağlıkla tadını çıkarmanız dileklerimle. Sevgiler...

münevver48, aleydi ve samur beğendi.
Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2015, 08:39   #472
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ferihaatahan Mesajı Göster
Bodrum'da yaşamanın farkı bu olsa gerek.. Ankara' da her yıl kış geeldiğnde yapraklarını döküyor,üst aksamı kuruyor ,dondan korumak içiin sarıp sarmalıyorum ,baharda yeniden uyanıyor yeni baştan yaprak çıkarmakla uğraşıyor zavallıcık.. Tam çiçek açtım- açıyorum derken hadii yine soğuyor havalar.. Soğuk iklimde yaşayıp da çiçeksever olmak zor zanaat yani

sevgili ferihaatahan, sayfama ve ağaçlar nete hoş geldiniz. bodrumda yaşıyorum bir begonvili bile şöyle bahçemde istediğim gibi yetiştiremiyorum. sizin fırçaya yaptığınızı bende begonvile yapıyorum. bodruma varmadan 30 km kadar mesafe arası olan beldede oturuyorum. biraz bunun etkisi olacak. geçen yıl üç tane bahçeye diktim. birisi ada begonvili diğerleri aşılı diyeyim.sadece ada begonvili yaşıyor ama ne yaprak ne çiçek kış aklını başından almış.bende bodruma gittiğimde gözüm begonviller de kalıyor. ne yapalım kendimizi çok üzmemek gerekiyor.en doğru olan yaşadığımız bölgeye uyumlu ve bitkilerin isteklerini bilerek seçmek olacak. sevgilerimle

uyap ve samur beğendi.
Eski 05-05-2015, 08:50   #473
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sevgili münevver, ben de bunları sedum sandım ilk bakışta. Aynen buna benzer bir sedum var. Şimdi adını bilemedim.

Her şey yine çok güzel. Sağlıkla tadını çıkarmanız dileklerimle. Sevgiler...

sevgili SDurul, sizde hoş geldiniz sefalar getirdiniz. bak ben bu sedumları merak ettim. hiç öyle sedum görmedim. bunları saksıya mı alsam hatırlarsan ismini paylaşmanı rica edicem. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. bende aynı dilekleri hepimiz için diliyorum.

Eski 05-05-2015, 08:51   #474
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ferihaatahan Mesajı Göster

sevgili ferihaatahan, sayfama ve ağaçlar nete hoş geldiniz. bodrumda yaşıyorum bir begonvili bile şöyle bahçemde istediğim gibi yetiştiremiyorum. sizin fırçaya yaptığınızı bende begonvile yapıyorum. bodruma varmadan 30 km kadar mesafe arası olan beldede oturuyorum. biraz bunun etkisi olacak. geçen yıl üç tane bahçeye diktim. birisi ada begonvili diğerleri aşılı diyeyim.sadece ada begonvili yaşıyor ama ne yaprak ne çiçek kış aklını başından almış.bende bodruma gittiğimde gözüm begonviller de kalıyor. ne yapalım kendimizi çok üzmemek gerekiyor.en doğru olan yaşadığımız bölgeye uyumlu ve bitkilerin isteklerini bilerek seçmek olacak. sevgilerimle

Eski 05-05-2015, 09:54   #475
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Alıntı:

sevgili SDurul, sizde hoş geldiniz sefalar getirdiniz. bak ben bu sedumları merak ettim. hiç öyle sedum görmedim. bunları saksıya mı alsam hatırlarsan ismini paylaşmanı rica edicem.

Hoş buldum.

Sedumların adını hatırlayamadım ama bu mesajın ikinci fotoğrafının üst kısmındaki bitkiler diyelim.

Saksıya alsanız fena olmaz, hem bitki hem hayvan niyetiyle büyütürsünüz.

Bitkilerle aklını bozmuş kişi market önündeki sebzeleri uzaktan çiçek sanarak yaklaşırsa kirpi yavrularını da seduma benzetir elbet.

Yagmur143, aleydi ve samur beğendi.
Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2015, 11:10   #476
Ağaç Dostu

Yagmur143's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2013
Alıntı:
kapımın süsü sarmaşık gülüm.

Eklenti 549735

iki günde bu kadar açtı.

Eklenti 549737
Ne güzel, eve girerken böyle harika bir güzellik karşılıyor sizi...
Bahçe yine harikalar diyarı olmuş sevgili münevver48.
Herşeyin küçüğü güzeldir derler. Kirpi yavruları da çok sevimli görünüyorlar. Geçen sabah oğlumu kreşe bırakırken bahçe kapısına sıkışıp kalmış bir kirpi gördük. Oğlum çok üzüldü başından ayrılmak istemedi. Hemen onu kreşe bırakıp döndüm. Dönerken de kirpiyi nasıl kurtarabilirim diye düşündüm. Neyse ki geldiğimde velilerden birinin kirpiciği kurtardığını gördüm. Can taşıyor ya insan kıyamıyor. Akşama da oğluma müjdeyi verdim...
Bol çiçekli günler dileğimle sevgiler.

aleydi ve samur beğendi.
Yagmur143 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2015, 22:39   #477
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Galeri: 8
Alıntı:
ezan çiçekği geçen yıldan kalma, yabani ot diye söküp atarken birden aklıma ezan çiçeği geldi.iyiki hepsini yolup atmamışım. koruma altına alındı.
Eklenti 549729
nanelerinarasında kalmışlar.

Eklenti 549730
bodrum papatyası yer örtücü türünden.

Eklenti 549731
Sayın münevver48;
Sizdeki ezan çiçekleri sanırım pembe ezan çiçeklerine benziyor. Umarım onları daha fazla üretebilirsiniz. Bende sadece sarı ezan çiçekleri var. Bu yıl muhtemelen bir tane çiçek açacak.

münevver48 ve aleydi beğendi.
Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2015, 13:18   #478
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

papağan gagası

Name:  Fotoğraf2438.jpg
Views: 308
Size:  73.9 KB
kışı zor atlattık.

Name:  Fotoğraf2439.jpg
Views: 295
Size:  74.6 KB

yağmurdan sağlam kalan tek glayöl
Name:  Fotoğraf2441.jpg
Views: 298
Size:  75.5 KB

....
Name:  Fotoğraf2383.jpg
Views: 334
Size:  76.4 KB

yeni diktiğimiz peru zakkumu çiçeği
Name:  Fotoğraf2437.jpg
Views: 367
Size:  76.6 KB

Düzenleyen münevver48 : 10-05-2015 saat 18:48
Eski 07-05-2015, 13:23   #479
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

hollanda zambakları
Name:  Fotoğraf2384.jpg
Views: 298
Size:  77.5 KB

Name:  Fotoğraf2385.jpg
Views: 321

Name:  Fotoğraf2443.jpg
Views: 297

soğuklardan geriye kalan sağlar su sümbülü
Name:  Fotoğraf2440.jpg
Views: 299
Size:  77.0 KB
aslanağzı

Name:  Fotoğraf2387.jpg
Views: 283
Size:  75.4 KB

Eski 07-05-2015, 13:38   #480
Ağaç Dostu

Yagmur143's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2013
Hollanda zambağını ve peru zakkumunu ilk defa görüyorum, çok güzellermiş sevgili münevver48... kokularını da merak ettim... Güle güle büyütün.

Yagmur143 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025