![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili asmalıtepe, hiç haberimiz olmadı şimdi sizden öğrendim.hiç hissetmedik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Alıntı:
Akdeniz'de 4.5 şiddetinde yine dün gece olan depremi facebook ta bir haberci, Antalya İzmir Muğla diye paylaşmıştı. Neyse Allah beterlerden korusun. sevgiler.. Ha bu arada omzun nasıl canım epeyce rahatladın mı inşallah ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
omuzum ilaç tedavisine devam sol omuzum da fıtık başlangıcı dedi tabi ilaçlar iyi gelmezse tekrar bir MR çektirmem gerekiyor. kendimi daha iyi hissediyorum sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Münevver48, Eskilerde çiçek bende hemen kururdu. Çünki öylesine çiçek bulundururmuşum obje olsun diye falan.. Şimdi Allah'tan af, çiçeklerden özür diliyorum. Çiçekler de çocuklar gibi, hayvanlar gibi seveni seviyorlarmış. Onlara çocuklara yaklaştığım gibi yaklaşıyorum artık. Olanca şefkatim ve sevgimle... Ha bunu da asla kendimi zorlayarak falan değil..içimden geldiği gibi, olduğum gibi..spontane diyoruz ya. Onlar da beni çok güzel karşılıyorlar: Kimi çimleniyor, kimi fideleşiyor, kimi çiçekleniyor. Çok ilginç birşey tesbit ettim, ne olur gülme bana da tohumdan fidelerin başucuna gittiğimde; Onların titreştiklerini görüyorum. Hatta acaba rüzgarımmı oluyor diye düşünürken, naylon şeffaf örtü altında da aynı olayı gördüm. Ben çok yeniyim sizler daha iyi bilirsinizdir onların her halini.. Ah ablam yine başını şişirdim özür dilerim. Çok sevgilerr... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
]kış yasemini diye dikmiştik geçen bahar,ben çiçek açmayı unuttu demiştim ama geçte olsa açabildik. ![]() ![]() [ATTACH]542146[/ATTACH |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
|
aynısefa coştu. her yerde bir kere bahçeye dikmeye gör. soğan adasından freyzalarım dondan çok etkilenmiş.soğuktan yanmış yaprakların arasından çiçek açmaya çalışıyorlar. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Biri bana bu görüntüler geçen yıldan desin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili münevver48 senin bahçen de renklenmeye başlamış ne güzel, sarılar kırmızılar insanın içi açılıyor değil mi cıvıl cıvıl, benim lalelerim daha açamadılar, sizin oraya bahar bizden biraz önce geliyor, biz sizleri takip ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
|
erik ağacı ![]() dallar çiçek buketleriyle bezenmiş halini çok seviyorum. ![]() haseki küpesi tomurcuk yapmış bakalım rengi nasıl açacak. ![]() bana sürpriz yapan lale mor paketten sarı çıktı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
|
Sayfamda gönderdiğiniz iyi dilekleri, duaları sizin sayfanızdan iade etmek istedim. Benim için diledikleriniz; sağlık, sıhhat afiyet misliyle size de dönsün canım.Allah razı olsun sizden. Her sabah gözümü ovalayıp balkona koşuyorum. Fidelerimi biraz seviyorum, suluyorum çiçeklerin sararmış yaprak ve çiçeklerini koparıp sularını veriyorum ve iyileşiyorum çok şükür. Bahçen de balkonun da ne güzel olmuşlar..Hele ağaçlarda açan çiçekler de başka güzel oluyorlar. Emeklerinize sağlık canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() bahçemde açmaya başlayan güzellikler. bundan sonra hepimizin bahçeleri yavaşça çiçeklerini açmaya başlayacaktır. ama bir türlü havalar olmuyor. bu gün burası şiddetli fırtına ve yağmur yağıyor. bahara hasret kaldık. bende bahçede bir tur atıp geliyorum pek bir şey yapmıyorum. fiziğe başladım bu arada, inşallah faydasını görürüm ablacım. senin anlayacağın şimdilik biraz işleri asıyorum:sağlık sıhhat dolu günlerimle sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
baharın ve bahçemin ilk açan çardak gülü,siyahla bordo arası bir rengine kokusuna hayranım. ama ömrü ne yazık ki kısa iki üç gün sonra dökülüyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Münevver bende merak ettim sağlık durumunu . Fizik tedavi nasıl gidiyor ? Umarım faydalı olmuştur . Senin pozitif enerjine ihtiyacımız var .Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Ağaç Dostu
|
mürdüm rengi haseki küpesini görünce çok mutlu oldum. ilk kez açıyor bu renk bakalım başka sürpriz renkler açacak mı? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Ağaç Dostu
|
yalın katlı ve katlı pembesi de açtı. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Ağaç Dostu
|
hercai nasılda bakıyor sırada ben varım beni de çek diye kendiliğinden yetişti.bana hiç zahmeti olmadı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
morsalkım açmaya başladı. daha tam açmadı ama ben sizinle paylaşmak istedim. yağmur yağmaya başladığı için çiçekleri uzun sürmeyebilir. bu sene yıl hepimizi şaşırttı. bende fırsatı değerlendirdim. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
|
sürpriz açan somon rengi lale ![]() ![]() ve dört gözle beklediğim renk mor veya koyu bordo (siyah) ![]() açmak için sabırsız galalar kaç defa çiçekleri heba oldu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Ağaç Dostu
|
bodrum papatyam ![]() ![]() işte kışı badiresiz atlatan sellukam patlamaya başladı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
|
kalonşolar balkon altında dışarıda kışı geçirenlerden çiçeklenmesi gecikti. ![]() ![]() ![]() meleklerin borusu da kışı balkon altında sağ kalanlardan ![]() ıtır henüz çiçek açmadı yeşilliği ve kokusu ayrı güzel.zerde tatlısına koyarız. olmazsa olmazlardan. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
|
bu güzellerler güzeli şebboy annemin bahçesinden. bir kök şebboy küçük bir dev ağaç gibi ikinci yılı olmasına rağmen çok sağlıklı maşallah kendi halinde öyle özel bir bakımı yok. sizlerle paylaşmak istedim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili münevver geçmiş olsun inşallah fizik tedavinin faydasını görürsün, birde allerjim başladı demişsin, merak ettim allerjiniz bu dönemde mi başlıyor? aynı dert bende de var benim bu dönemde başlıyor Temmuz ayına kadar devam ediyor, çok sıkıntı çekiyorum bu aylarda fırtınalı günlerde kapıdan dışarıya adım atamıyorum, polenler uçuşurken kapı pencereler kapalı şekilde evin içinde oturuyorum, çok sıkıcı ilaç kullanmama rağmen yine de etkiliyor. Sizin durumunuz da aynı mıdır? ne yapıyorsunuz bu durumda? tekrar çok geçmişler olsun. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Ağaç Dostu
|
[COLOR="Silver"] Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakalım bu nasıl açacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
|
bu aralar bahçem koyu renklere hakim çok da asil bir renk, lale, haseki,gül, bu gül halfeti gülü olabilir mi? nereden aldım bilmiyorum sadece çardak gülü diye hatırlıyorum. birde hoş kokusu var tam benlik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2012
|
Mürdüm rengi haseki küpenize bayıldım çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
|
Eyvah lalenin yanı başında salyangoz . Benim bahçede de öyle çoklar ki . Geçen yıl onların yüzünden bütün güllerim bitlendi . Güllere yeşil bitleri onlar taşıyormuş . Zor kurtardım . Her gün temizleyip ilaçlayarak ![]() Sevgili Münevver48 gerçekten renkleri çok güzel lale ve güllerin . Bende bu renkleri çok seviyorum .Çok yakışıyor onlara . Tomurcuk lale çok güzel bir pembe açacak sanki. Bizim için de kokla sev onları ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|