View Single Post
Eski 23-04-2015, 14:09   #437
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Enfess.. tek kelimeyle canım.

Erguvan, leylak ve Portakal Ağacı.. Bu üç ağaç hepsine bedel. Ama hasekilerin renkleri harika..Bendekiler de çok güzel canlandılar böyle açacaklar inşallah.

Eh sizde soğuklar yağmurlar bitmiş demek ki, çiçekler gürleştiğine göre.

Ama onlara bakan ellere emeklere vermek lazım tabi.

Sevgiler..

sevgili asmalıtepe, beğenilerin ,yorumun için teşekkür ederim. ablacım erguvan bizim buralarda doğal olarak yetişir.evim yakın bir yerinde kendiliğinden yetişen, erguvan ağacının sürgünlerinden söküp dört bir köşeye dikmiştim .sadece bir tanesi tuttu.iyi ki alıp dikmişim. şimdi yerinde yeller esiyor.nasıl güzel açardı bu mevsimde ,biz ona eşimle yatak odamızın penceresinden her sabah sevgilerimizi gönderirdik. gelin kızımız açmış derdik. yukarıdan kuş bakışı seyrine doyum olmuyordu.bir gün fark ettim erguvan yerinde yok koştum eşime bizim gelin kız yok dedim. sonra gittik baktık birileri kesmiş.ne işlerine yarayacaktı bilmiyorum.çok üzüldük. hele ben eve gelene kadar elleri kırılasıcalar diye diye bir hal oldum şimdi olsaydı yerinde ne güzel açardı. onun yerini tutmaz belki Allah dan bir başka erguvan çıkmış yine pencereden izleyebileceğim, küçücük haliyle uzaktan pespembe açıyor.adını pembiş koyduk.neyse ben yine eskileri hatırladım. hasekiler bu sene hazeranların yerini aldı.inşallah sizinkileri de açtığını hep birlikte görürüz. kardeşleri açtı. sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön