![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevgi hanım; Bu günkü yüklediğiniz fotoğraflarda bir sorun yok. Zaten siz bu işi benim açıklamamdan önce çözmüşsünüz. ![]() Müsaadelerinizle küçük bir öneride bulunmak istiyorum. Fotoğrafları küçültürken, hepsini aynı ölçüde küçültürseniz, sayfanız daha hoş görünür ve göz yormaz.: ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bundan sonrakileri daha dikkatli çeker ve yüklerim. Daha yeni olduğum için tavsiyelerinizle öğreneceğim. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
SardunyaAçık pembe sardunya çeliğim .
SardunyaAçık pembe sardunya çeliğimi ikiye böldüm. Tomurcuklu olan kısmınıda demlik saksıya yerleştirdim. Diğerleri kış bahçesinde fakat sadece demlik saksıyı içeri mutfağımın penceresine aldım. Isı farklılığına çabuk adapte olmasını diliyorum. Gelişmeleri tekrar paylaşırım. Iyi veya kötü. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Alıntı:
![]() İlk zamanki görüntüsü eklentide, fazla yapraklarını temizlemiştim. Sonradan yaprakları sarardı en uç yaprakları kaldı. şubat ayında birazcık yanmış koyun gübresi verdim. Besini iyi almış olmalı ki şimdiki görüntüsünü gülümseyerek verdi. ![]() ![]() Diğer uzun yapraklılar da minik sümbül soğanları. Gelişsinler diye dikmiştim. ![]() Bu arada gübreyi alınca gerçek rengide ortaya çıktı. Sonbaharda açık pembeye dönmüştü. Somon rengi sardunyam, ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|