![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sayın Sevgi bahçe sayfanız hayırlı olsun. Bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel. Uzun yıllar keyfini sürmenizi dilerim. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhaba Sevgi hanım, bahçenizi beğenerek takip etmekteyim. ) Bitki seçimleriniz ve yerleştirme düzeniniz çok hoş, bahar aylarında ki o rengarenk görüntüleri heyecanla bekliyorum. Sümbüller baş göstermeye koyulmuş bile, ohh ne harika! ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevgi hanım; Bu günkü yüklediğiniz fotoğraflarda bir sorun yok. Zaten siz bu işi benim açıklamamdan önce çözmüşsünüz. ![]() Müsaadelerinizle küçük bir öneride bulunmak istiyorum. Fotoğrafları küçültürken, hepsini aynı ölçüde küçültürseniz, sayfanız daha hoş görünür ve göz yormaz.: ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bundan sonrakileri daha dikkatli çeker ve yüklerim. Daha yeni olduğum için tavsiyelerinizle öğreneceğim. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Tutsun veya tutmasın .görüntü güzel iyi günler |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sevgi hanım merhaba , sardunya çeliklerinizin köklenmesi için üzerindeki çiçeklerin ve tomurcukların kesilmesi gerekir.Üzerinde sadece 2-3 yaprak kalmalı aksi halde bitki gücünü çiçeklerini ve yapraklarını yaşatmak için kullanacak ve köklenmekte zorlanacak. Birde saksının içinde fazla su var , toprağın nemli olması köklenmesi için yeterli olacak. Kolay gelsin ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Saksıdaki suyun fazlalığınada hemen müdahale ediyorum tekrar teşekkürler. Gene beklerim. Düzenleyen Sevgi : 22-12-2012 saat 18:10 Neden: harf hatası |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2008
|
Bahçeniz çok güzel, sayfanız hayırlı olsun. ![]() Merak ettim eviniz müstakil mi acaba? Fotğraflayabilir misiniz? Bahçeyle birlikte rica etsem. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgi hanim sayfaniz hayirli olsun.Mesaj kutunuz dolumu,mrsaj yaziyorum ulasmiyor sanirim. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Lutfen isim ve telefon bilgilerinizi mesaj ile gonderin,lutfen..... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-01-2012
|
sayfanız hayırlı olsun sevgi hanım |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Salon bitkisi
Bu salon bitkimin adını unuttum . 15 yıldır bana arkadaşlık ediyor. Ilk aldığımda 20 cm. Civarındaydı. Bu baharda daha büyük saksıya taşıdım. Şimdiki boyu ise 110 cm. Adını ilgilenen arkadaşlarım yazarsa sevinirim. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaktüs
Bunlar benim minik kaktüslerim. Kaktüslerle ilgilenen sevgili arkadaşlarım ; kaktüslerim 2 senedir çiçek açmıyor herhangi bir bitki coşturan kullanmadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Hepi topu 3 tanecik kaktüsüm var ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
sevgi hanım, bitkinizin ismi areka |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sevgi hanım , kaktüslerinizin çiçek açması için soğuk görmesi şart .Kış'ı tamamen kuru olarak ısıtılmayan bir mekanda geçirirlerse zamanı geldiğinde çiçeklenirler. İkinci fotoğrafta ki kaktüs yeterli güneş göremediği için formu bozulmuş . Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende güneş görsünler diye hep pencere önünde tutuyordum. Demek ki üşümeleri gerekiyor çiçek için ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgi hanım merhabalar,üstteki 2 kaktüsü isim olarak bilmiyorum,en alttaki Echinopsis oxygona (Kaynana Topuzu),harika çiçekler açıyor,bir bakın isterseniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgi hanım,kaktüslerin toprağı ıslak görünüyor,önce toprağının iyice kurumasını beklemeniz gerecek. Daha sonra sera gibi ortamınız varsa oraya koyabilirsiniz,kış boyunca su vermeden.Baharda havalar ısınınca kaktüs coşturan ile ilk sulamanıza başlıyabilirsiniz.Sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Düzenleyen Sevgi : 25-12-2012 saat 21:46 Neden: harf hatası |
|