![]() |
Merhaba arkadaşlar, kaktüs merakı yeni başlayanlardanım. Bulunduğum ilde birkaç çiçekçi ve tek büyük market var burada hoşuma giden 5 çeşit kaktüs bulabildim. Muğla'da çeşit bulabileceğim yer bilen varsa ya da elinde fazladan yavru bulunan talip olabilirim.
Saygılarımla.. |
sn Cemre 77 bende bir cins ecveria var.
|
Sn N.Yıldız mesajınızı almadım. Özelimden yeniden yazarmısınız.
|
Sevgili Gülsu mesaj özelinize gönderildi. Sivas'tan herkese sevgiler.
|
kaktüslere karşı yeni yeni ilgi duymaya başladım çok değişik bir bitki türü. dağıtıma yetişebildiysem sayın cemre 77 bana da o güzelliklerden gönderebilir misiniz acaba?
|
Arkadaşlar Chamaecereus silvestrii bitkimin saksısını değiştirirken aldığım fazlalık yavruları dağıtmak istiyorum. Sakarya da olan kişilere elden verebilirim. kargo ile de yollarım ama kargo parasına değer mi bilemiyorum..
|
fazlalık yavru kaktüslerimden tek kişilik bir paket hazırladım..adresini özel mesaj atan ilk kişiye göndereceğim. içindekiler;
Chamaecereus silvestrii Opuntia microdasys Echeveria Opuntia phaeacantha flavispina sedum( pembe açar) Opuntia phaeacantha flavispina Mammillaria prolifera Pembe yılbaşı Kaynana topuzundan minicik 2 yavru mum çiçeği( isteğe göre ) |
özelime mesaj atan 2 kişiye yarın gönderim yapacağım. başka elimde yavru kalmadı.
|
teşekkürler..
|
Merhaba arkadaslar alanyada araya araya bulamadigim turlerden sempervivum cok istiyorum,ozellikle sarkanlardan minicik bile gonderebilecek varsa cok mutlu olurum..
|
5-6kişiye
Aloevera binlerin annesi ve adını bilmediğim bir sukkulent çeşidi var, fotoğrafını ekliyorum onlardan göndermek istiyorum. Elinde yuvarlak sedum burrito gibi ya da boncuk gibi salkım saçak uzayan sedum türlerinden olan varsa da onlardan rica ediyorum. |
1 Eklenti(ler)
İşte adını bilmediğim tür: solda çiçekli olan, bundan da gönderebilirim. Net çıkmamış foto ama anlayanlar tanır herhalde:)
|
Sevgili Druppel ve nova35 kargonuzu bugün yolladım..elinize geçince haber verin lütfen
|
cok tesekkürler Sevgili Funda..
|
Eline sağlık, alır almaz sendeyim:p
|
Sevgili Funda kaktüsler ve mum ciçeği çeliği elime gecti.İnanmıyorum bu kadar cok cesidi birarada hic görmemiştim.Ne kadar cok ceşit göndermişsin.Öyle özene bezene diktik ki anlatamam.Gönülden cok cok tesekkür ediyorum ben ve ailem adına, hepimiz sayende kaktüs delisi olduk.Kaktüsleri ektik ailece sayfanı ziyaret ettik.Nazar degmesin maşallah.Harika kaktüsler insallah bizimkiler de bu sekilde acar. Mum cicegini de suda bekletiyorum.1-2 güne kadar ekicem.Hakkını helal et cok zahmet verdim.Tekrar cok cok tesekkürler.
|
Alıntı:
|
cok tesekkürler sevgiler...
|
Sevgili nova35,
Yazını yeni gördüm,hoya çeliklerini suya koydum demişsin.Yeşillim'in hoya dağıtım sayfasında okumuştum,hoyaları suda hiç bekletmeyin suyu sevmezler diye.Yeşillim'in sayfasına bir girinde eğer doğru okuduysam hemen sudan çıkartın.Sayın yeşillim bana gönderdi ve ben hiç suya koymadan toprağa diktim.Saygılar. |
Teşekkürleerrr
Fundacım çok teşekkürler ben de bugün ulaştım paketime
Kaç gündür PTT kargonun kapısını aşındırdım, yetmedi gidemediğim zamanlarda bir de insanları telefonla taciz ettim, bıktırdım kendimden ama helal olsun sabırla dayandılar bana:p meğer paketim onlarda değilmiş, bu sabah bir kargo firmasından aradılar ve paketimin şubede beklediğini söylediler. Hemen gittim aldım geldim :D ne kadar zengin bir paket hazırlamışsın, birazdan dikeceğim herbirini, bi hava alsınlar değil mi bunca yoldan geldiler :p önce sana haber vereyim demiştim Beni çok mutlu ettin Allah sana daha çok mutluluklar yaşatsın ben şimdi eldivenleri giyip işe koyulacağım Bir kere daha teşekkür ederim |
Ya paylasmayi seven biri bana denk gelmiyor ya da herkes bitkilerini kendine sakliyor birdaha kimseden birsey istememek lazim , msj yaziyorum cevap bile vermiyor insanlar..
|
Tesekkürler sevgili Orcanöbekci dün sudan cıkarıp ektim fotograflarını da koydum zaten yanlıs dikmişim söktüm tekrar yaptım :) Mum cicegi sayfasında görebilirsiniz.. Umarım köklenir :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sitedeki herkesin çok yardımsever olduğuna inanıyorum. Ümitsizliğe kapılmayın. Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar, kaktüsüm 40 gün önce geldiğinde çap 1 cm. boy 7 cm kadardı. 3 cm uzadı. Bu normal mi?
Gövdesinde minicik yavruları var. Ayırmasam bir şey olur mu? Ayırmak için ne kadar büyümeliler? Maalesef türünü bilmiyorum. O yüzden yazamadım. Umarım çoğaltıp paylaşmayı becerebilirim. ( Yeri çok aydınlık, bazen de güneşin önünde duruyor) |
Canın sağolsun arkadaşım, kendimi sabreden derviş gibi hissettim, hani şu muradına eren vardı ya :D
Resmen 5 kişilik çelikler göndermişsin, çok teşekkür ederim diktim bakalım, tutar diye tahmin ediyorum, azıcık da güneşli olaydı havalar :p Bıdık bıdık öyle sevimliler ki |
kardeşliğe katılmak için özel bir şart var mı? kaktüs sevgisi dışında.
|
Kaktüsleri sevmek yeterli bence. Zaten sitede biraz vakit geçirince çok güzel kardeşliklere ve arkadaşlıklara şahit olabilirsiniz.
2415 no' lu mesajıma cevap veren olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025