![]() |
Alıntı:
|
Estağfurullah benimki hatırlatma sadece:)
|
Koçtaş'a yeni değişik kaktüsler gelmiş bu arada. Kaktüs kardeşliğini seviyorum ben.Hem o bitkini büyümüş halini görüpte beslemek daha da hoşuma gidiyor.
|
Arkadaşlar bende yılan kaktüsünün kırmızı hariç renklerini arıyorum kırmızı mevcut bende eğer elinde farklı renkler olupta paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim takas isteyen olursa karsılıgında kırmızı gönderebilirm :) Aynı durum kaynana topuzundada var bende beyazı var farklı renkler olan varsa yardım :)
|
Sayın Ali_askn elinizde fazla varsa paylaşabileceğiniz bana gönderirmisiniz.
|
Sizler sayesinde öğrendiğim sukulent türü oldukça ilgimi çekti. Herhangi bir çeşidini benimle paylaşmak isteyen olursa da çok sevinirim.
|
Bu kaktüs veya sukulent paylaşımı öldü sanırsam artık.
|
Alıntı:
|
ya kusura bakmayın daha öncede yazmışsınız ama görmedim şimdi beğeni gelince fark ettim :) tabi ki neden olmasın bayramdan sonra ilk müsait olduğumda gönderirim :) ama yalnızca kırmızı silvestrii (yılan kaktüsü) var :)
|
Sağlık olsun önemli olan paylaşmak.Ben sizden bide kaktüs tohumu konusunda yardım alabilirmiyim.Aldım kaktüs tohumu ne zaman ekicem nasıl ekicem bilmiyorum hiç :)
|
tabi ki haklısınız :) Gerçekten bu konuda bir bilgim yok ama sitede fazlasıyla bilgi var bu konuda araştırın derim :)
|
Araştırdım ve heves ettim vede aldım ama nasıl yapıcam bilmiyorum.Önceden deneyenlerlede irtibata geçicem yeni kaktüs aldım bauhausetan kaktüs çeliğim ve sukulent yaprakları aldım tanımadığım birisinden onlarla uğraşıyorum şimdide.Bugün çok mutluyum.
|
Ne mutlu size :) sevinciniz daim olsun :) adres bilgilerinizi özelime yollarsanız müsait bir zamanda kargonuz yola cıkar.
|
Şimdi gönderiyorum çok teşekkürederim sağolun şimdiden :)
|
Bu konuyu ben canlandırıcam kararlıyım =)
|
Merhabalar,
Büyük kaktüsler yetiştirmek istiyorum. Cactaceae ailesi ve San Pedro türlerini sevdim. Nasıl bulabilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler... |
arkadaşlar bende bol miktarda sempervivum denilen diğer adı civcivli tavuklar olan bitki ile kaktus türleri olan arkadaşla değişimde bulunabilirim.
|
Kaktüs kardeşliği fikri hoşuma gitti. Bende de kaktüs birkaç tane 5-6 çeşitte suklulent var. Beyaz, sarı, turuncu ve kırmızı renk kalanço var hepsinden kaç tane çıkar bilmiyorum. Ne kadar çıkarsa paylaşabilirim. Bazen suklulentler kırılıyor. Yapraklarını atmaya kıyamıyorum. Nerde boş yer oraya bırakıyorum. Hemen kök salıyor. Böylelikle suklulenler çoğaldı. Böyle bir başlık görüncede neden olmasın. Bende bu kardeşliğe katılayım. Bir ara resim yüklerim. Hoşçakalınnn..
|
kaktüs kardeşliği fikri güzelmiş fazla çeşitim yok ama elimde olanları bende paylaşmak isterim
|
Göndermek isteyen olursa ben de talibim :p
|
bende balık kılçığı çiçeği arıyorum karşılığında tek gecelik gelin çeliği verebilirim.
|
Alıntı:
stanbul Aa ve Peyzaj A.. |
Alıntı:
|
Sayfaları baştan sona gezdim. Eskiden kaktüs kardeşliği varmış ve çok güzel paylaşımlar olmuş. Keşke devam etseymiş.
|
Alıntı:
|
http://img454.yukle.tc/images/9074sempervivum.jpg
sayın mirbe türünü bilmiyorum ama bizzat bahçemdeki resmi yukarıdaki linkte |
Merhaba Arkadaşlar,
Sitede kaktüs kardeşliği forumunu yeni keşfettim. Bu aralar sukulentlere kafayı taktım. Geçen yıl kaybettiğim kalanchoemin, sukulent olduğunu dün siteden öğrendim. Keşke bilseydim, yaşatma şansım olurdu belki. Kalanchoeler çok güzel. Özellikle turuncuyu çok sevdim. Sukulentleriniz harika. Hepinizi tebrik ediyorum. Allah nazarlardan saklasın. Sivas’ta sukulent olarak sadece kaktüs bulabiliyorum, onlar da çok sağlıklı değil. Sevgil gülsu arkadaşımıza ulaşmaya çalıştım sukulentler için. Umarım mesajımı almıştır. Sağlıcakla kalın. Bol çiçekli günler diliyorum. |
Alıntı:
|
bir kaç ceşit kaktüsüm var isteyenlere seve seve gönderebilirim.
resimlere buradan bakabilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...lari/24996.htm |
Baktım sn.birgaripyolcu bundan var bende olmayan arkadaşlarla paylaşın.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025