![]() |
Alıntı:
Tekrar teşekkür ederim. |
lithops arıyorum malesef benimkileri kaybettim. elinde fazla olup paylaşmak isteyen olursa sevinirim.
|
ben de echinocereus scheeri cucumis arıyorum. internette araştırmama rağmen satan bir yer bulamadım. satan kişi, yer bilgisi veya paylaşım yapmak isteyen olursa çok sevinirim.
|
Kaktüs Kardeşliği (fazla kaktüslerimizi paylaşalım)
Merhaba Chamaecereus silvestrii’m kumrular tarafından hırpalanmış birkaç dalı kopmuş ben de kopan dalları birine göndereyim diyorum. İsteyen var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba arkadaslar uzun suredir sut agaci almak istiyorum fakat fiyatlarindan dolayi alamadim bi turlu. Eger celik göndermek isteyen yardımcı olan biri cikarsa cok mutlu olurum
|
Merhaba lar.kaktus ve sukulent meraklısıyım.degisik çeşitleri olanlar varsa çelik lerine talibim.mersinde oturuyorum
|
Alıntı:
|
Merhaba, rebutia, hoffmaniana ve echinopsis türü kaktüs ve pembe aşkın gözyaşı arıyorum, bu türlerden göndermek isteyen çıkarsa çok mutlu olurum. Karşılığında isterseniz aloe veramın yavrularından gönderebilirim. :) İyi günler.
|
Merhabalar kaktüs ve sukulent konusunda pek bilgili değilim her türlü kaktüs ve sukulente talibim
|
1 Eklenti(ler)
İsteyen arkadaşlara (beş kişi ile sınırlı olarak) leş kaktüsümün dallarından gönderebilirim. Alıcı ödemeli ve yurtiçi kargo ile gönderim yapabilrim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İyi günler. |
İzmirdeyim, öğrenciyim . Her türlü kaktüsünüzü İzmir içi elden İzmir dışı kargosunu karşılayarak alabilirim .
|
buralar baya çölleşmiş
buralara hareket katacak kimse yok mu elimde biraz kaktüs ve sukulent türü var yenilerini eklemek ve olanları paylaşmak istiyorum |
Merhaba annem için greenovia dotrantalis greenovia pink mountain rose türlerini arıyorum. Kendisi isimlerini bilmiyor ancak kendisinin 10 12 tane türü var çelik (arboreum türleri varmış) yollayabileceği. Gerekirse ücretle çeliğini alabileceğini söylüyor.Teşekkür ediyorum buradan herkese.
|
Merhaba hangi sehirdesiniz istanbul sultangazi elden her turlu bitki alirim,, bir kaç guzel türüm var
|
Merhaba hangi sehirdesiniz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025