agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Kaktüs Kardeşliği (fazla kaktüslerimizi paylaşalım) (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/5219.htm)

birmucizeolsun 08-06-2020 20:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Senâ- (Mesaj 1590557)
İsteyen arkadaşlar özelden adreslerini yollarlarsa kargoyu çıkarayım. Çiçek mevsimi geldi, bilginize.

Merhaba, adres bilgimi yolladim. Gelip gelmediğini rica etsem kontrol eder misiniz? Sanırım bazen gitmiyor.

Tekrar teşekkür ederim.

succulentgarden 09-06-2020 15:05

lithops arıyorum malesef benimkileri kaybettim. elinde fazla olup paylaşmak isteyen olursa sevinirim.

fatitoo 10-07-2020 15:03

ben de echinocereus scheeri cucumis arıyorum. internette araştırmama rağmen satan bir yer bulamadım. satan kişi, yer bilgisi veya paylaşım yapmak isteyen olursa çok sevinirim.

Duru 10-07-2020 17:49

Kaktüs Kardeşliği (fazla kaktüslerimizi paylaşalım)

Merhaba Chamaecereus silvestrii’m kumrular tarafından hırpalanmış birkaç dalı kopmuş ben de kopan dalları birine göndereyim diyorum. İsteyen var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

birmucizeolsun 11-07-2020 23:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Duru (Mesaj 1592542)
Merhaba Chamaecereus silvestrii’m kumrular tarafından hırpalanmış birkaç dalı kopmuş ben de kopan dalları birine göndereyim diyorum. İsteyen var mı?

Merhaba, dallariniza talibim. Benimle paylasabilirseniz sevinirim. Tesekkurler

birmucizeolsun 15-07-2020 00:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Duru (Mesaj 1592542)

Ciceklerim bugun geldi, yilan kaktus ve gönderdiğiniz diger cicekler icin tekrardan cok tesekkur ederim.

Rabiaaa 29-07-2020 09:58

Merhaba arkadaslar uzun suredir sut agaci almak istiyorum fakat fiyatlarindan dolayi alamadim bi turlu. Eger celik göndermek isteyen yardımcı olan biri cikarsa cok mutlu olurum

gencaliye 12-08-2020 16:50

Merhaba lar.kaktus ve sukulent meraklısıyım.degisik çeşitleri olanlar varsa çelik lerine talibim.mersinde oturuyorum

AdaPeri 13-08-2020 14:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Senâ- (Mesaj 1589438)
Herkese merhaba, forumu bir süredir takip ediyordum, yeni üye oldum. Elimde mor çiçek açan Echinopsis cinsi kaktüsler var. Çiçekleri senede 1 kez açıyor ve 1 gün civarı canlı kalıyor ancak o kadar güzeller ki bir sene beklemeye değer. 5 kişiye karşı ödemeli kargoyla gönderim yapabilirim, bilgilerinize

Merhaba Sena Hanım, eğer hala elinizde varsa rica etsem bana da gönderebilir misiniz? Echinopsis uzun süredir aradığım bir tür gönderebilirseniz çok sevinirim. :)

AdaPeri 13-08-2020 14:42

Merhaba, rebutia, hoffmaniana ve echinopsis türü kaktüs ve pembe aşkın gözyaşı arıyorum, bu türlerden göndermek isteyen çıkarsa çok mutlu olurum. Karşılığında isterseniz aloe veramın yavrularından gönderebilirim. :) İyi günler.

Lahmacun1500 29-10-2020 18:19

Merhabalar kaktüs ve sukulent konusunda pek bilgili değilim her türlü kaktüs ve sukulente talibim

edremit zeytin 04-11-2020 08:41

1 Eklenti(ler)
İsteyen arkadaşlara (beş kişi ile sınırlı olarak) leş kaktüsümün dallarından gönderebilirim. Alıcı ödemeli ve yurtiçi kargo ile gönderim yapabilrim.

Gizem yalçın 24-11-2020 11:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi edremit zeytin (Mesaj 1598672)
İsteyen arkadaşlara (beş kişi ile sınırlı olarak) leş kaktüsümün dallarından gönderebilirim. Alıcı ödemeli ve yurtiçi kargo ile gönderim yapabilrim.

merhaba ben kaktüsünüze talibim. leş kaktüsünün çiçeğine hayran kaldım ve kokusunu çok merak ediyorum. aç gözlü görünmek istemem ancak sormadan edemiycem çiçekli kısımdan gönderme şansınız var mı :)) şimdiden teşekkür ederim.

edremit zeytin 30-11-2020 15:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Gizem yalçın (Mesaj 1599541)
merhaba ben kaktüsünüze talibim. leş kaktüsünün çiçeğine hayran kaldım ve kokusunu çok merak ediyorum. aç gözlü görünmek istemem ancak sormadan edemiycem çiçekli kısımdan gönderme şansınız var mı :)) şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba mesajınızı yeni gördüm. Çiçekleri geçti maalesef. Ancak size dallerından gönderebilirim. Çabuk kökleniyor, adresinizi bana ulaştırırsanız yurtiçi kargo ile adınıza gönderim yaparım.

İyi günler.

Pompei 12-12-2020 17:03

İzmirdeyim, öğrenciyim . Her türlü kaktüsünüzü İzmir içi elden İzmir dışı kargosunu karşılayarak alabilirim .

siham 04-05-2021 00:23

buralar baya çölleşmiş
buralara hareket katacak kimse yok mu
elimde biraz kaktüs ve sukulent türü var yenilerini eklemek ve olanları paylaşmak istiyorum

Charlaux 06-05-2021 13:33

Merhaba annem için greenovia dotrantalis greenovia pink mountain rose türlerini arıyorum. Kendisi isimlerini bilmiyor ancak kendisinin 10 12 tane türü var çelik (arboreum türleri varmış) yollayabileceği. Gerekirse ücretle çeliğini alabileceğini söylüyor.Teşekkür ediyorum buradan herkese.

Mlkysm 10-10-2021 10:20

Merhaba hangi sehirdesiniz istanbul sultangazi elden her turlu bitki alirim,, bir kaç guzel türüm var

Mlkysm 10-10-2021 12:51

Merhaba hangi sehirdesiniz

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025