![]() |
Alıntı:
|
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...11fcbda82a.jpg
Elimde bu cesitlerden var. İsteyen varsa 3 kişiye gönderebilirim. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. İçinde bulunduğumuz mevsim için bitki alıp dikmek ya da saksı değiştirmek vb. hususların uygun olmadığı yönünde makaleler okudum. Diğer taraftan da bir hevesle bitkilerle haşir neşir olmak istiyorum. Her şeyi satın almak yerine bu şekilde bitki seven kimselerden küçük yavrucuklar ya da tohumlar edinip yetiştirip büyütüp ve akabinde paylaşmanın daha manidar olacağını düşünüyorum. Paylaşmayı düşündüğünüz bitkilere talibim. Hepinize keyifli hobiler dilerim. Şimdiden paylaşım için teşekkürler. Sağlıcakla kalın.
|
Kıymetli arkadaşlarım,
Elimdeki Echinopsis leri dağıttım. Kalan bir kaç tanesini denemek için kestim. Eğer kesilen yerlerden yavru verirse yavruları dağıtırım. İlginiz için teşekkürler. |
Alıntı:
|
Sayın suz-i dilara iletişim bilgilerimi özelden mesaj olarak gönderiyorum şimdidn teşekkur ediyorum
|
Sn pulibet paylaştığınız bitkilere ben de talip olsam ..Sizin için de uygunsa bilgilerimi gönderiyorum .
|
Sayın pulibet elinizde kaldıysa banada gönderebilirmisiniz
|
Sn pulibet mümkünse banada gonderebilirmisiniz
|
Adresini özele yazanlara müsait bir zamanda kargolarını göndereceğim.
Sayın hcorak adresinizi özele yazarsanız size de gönderebilirim. |
Arkadaşlar kaktüs veya sukulent gönderebilecek kimse yok muu? :))
|
Sayın ÇİÇEKLERR bitkilerinizi kargoya verdim.
Bitki dağıtımım sona ermiştir. |
Alıntı:
|
Özele adresini yazanlarin kargolarini biraz önce verdim. Hepiniz Güle güle büyütün.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
kargo
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
fotoğrafların devamı
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sn Sûz-i Dilârâ çok çok teşekkür ediyorum paylaşımınız için. En yakın zamanda fotoğraflarını da yükleyeceğim.
|
Alıntı:
:p |
Rica ederim. Güle güle büyütün.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Merhaba arkadaşlar, kaktüs kardeşliğine geçensene katıldım erdem 01 saolsun bi kaçtane kaktüs yollamıştı kaktüslerime yeni arkadaşlar arıyorum eğer elinizde varsa kaktüslerinizin yavrularına talibim
|
Arkadaslar fazladan varsa bana da gonderirmisiniz?
|
Sn pulibet kargonuzu teslim aldım hepsi birbirinden güzel ve bende olmayan türler .Çok teşekkür ederim .
|
Alıntı:
|
İşten gelir gelmez kaktüsler kardeşlerinin yanına , skulentleri de geçici saksılana yerleştirdim.Elinize emeğinize sağlık tekrar teşekkürler. .
|
Elindeki fazla bitkileri paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim, ancak sizlerden ricam yeni üyelerimizin çoğu nedense burada kendilerini kısaca tanıtmadan evvel hemen bitki talebinde bulunuyorlar.
Lütfen kendilerini önce ilgili başlığa yönlendirin. |
Sn pulipet kargomu bugün aldım çok teşekkür ederim.emekleriniz içinde ayrıca teşekkürler sağlıkla kalın.
|
Sn pulibet hediyeleriniz bugün elime ulaştı.Çok teşekkür ederim.
|
Kaktüs
Merhabalar,
Yeni üyeyim ve kaktüs yetiştirmeye de yeni başlıyorum. Paylaşabileceğiniz kaktüsünüz var ise sevinirim. Teşekkürler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025