![]() |
Alıntı:
|
Geçen sene Echinopsis lerden elimde kalanları dağıtmayı düşünüyorum. Ankara içi elden teslim tercihimdir. Hem oturduğum yer itibariyle hem de işyeri itibariyle kargo firmasına uzağım. Ayrıca dağıtmayı düşündüğüm diğer türleri de fotoğraflayıp akşam buraya koyacağım inşallah.
Saygı ve selamlarımla. |
Merhabalar, sukulent ve kaktus yetiştiriyorum. Elinizde fazladan olanlara talibim. Kaynana dili özellikle şifa icin ariyorum. Elimde bir tane var annem.kullanmaya baslayacak ama devamini bulmamiz lazim. Simdiden cok tesekkur ederim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
forumda bir arkadaş milli ve kaktüs istedi.Bende bir şaşali kesip çicegi icine yerlestirip koli baydiylada sabitledim.Kargo sirketini is yerime çagirdim.Gelen çalisan goñnderiniz nedir? Diye sordu cicek deyince, ğonderiyi şubeden mesuliyeti kabul ediyorum diye evrak imzalamaniz gerek dedi.1 Nisan itibariyle alinmiş bir kararmiş.Paketi aksam eve getirdim.Babama rica etdim bir sokak ileride baska bir kargo şubesine göturdu.Onlarda bu tür gonderide karsi ödemeyi kabul etmeyip mesuliyet alamayiz demis.Babam elinde paketle geri geldi:( Saglik sorunlarimdan dolayi ben halledemiyorum malesef, insanlarada surekli bir şey soylemek istemedigimden, Ankara'da alabilecek arkadaşlari tercih etdim.Milli cicegim kirmizi aciyor.Tekrar özur dilerim isteginizi yerine getiremedigim icin. |
Alıntı:
|
Kaktus paylasimi
2 Eklenti(ler)
Merhabalar. Elimdeki kaktus çeşitlerinden isteyen varsa paylaşabilirim. Bende ekli resimdeki echeveria cinsinden arıyorum. Gönderecek olan varsa sevinirim
|
Merhaba elinizde varsa ben isterim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Birde benim elimde fotoğraftaki gibi minik yavrular var, tam sizin istediğiniz tür mü bilemiyorum ama isterseniz size gönderebilirim :) https://ibb.co/hgKKbQ https://ibb.co/mtTUbQ https://ibb.co/bsTHVk https://ibb.co/h4O6O5 |
Sa livingdead1978 ben rica edebilir miyim geç kalmamışımdır umarım.. satın aldığım kaktüslerimin minicik çiçeklerini de seviyorum ama bundan bulmaya çalışıyordum . Gönderirseniz çok sevincem .
|
Elinde hint inciri olan varmı
|
Alıntı:
Bayramda köye gideceğim. Köyde bol miktarda var hint incirinden. Bizim oralarda pabuç inciri derler. Bayram tatilinde kargolar açık olursa gönderebilirim. Bayram bitmeden uçakla döneceğim için İstanbul'a getiremem ama eğer üzerinde meyvesi varsa tohumundan alıp bayram sonrası da gönderebilirim. |
Elimdeki kaktüs, sukulent türlerinden mini bir paket yapabilirim, ne çıkarsa bahtınıza. ;)
İlk talipliye gider:D |
Ben...:D
Kısmet bana galiba. Zahmet olmazsa... Yakınlarda da ben yapacağım bir paylaşım ama başımdaki yoğunluktan sonra...:) Teşekkürler şimdiden... |
İlk talip benmiyim ☺
|
Değilmişim Gitti stapelia ve Atlas lar ☺
|
Maalesef Sevgi07 :) Alemin en hızlı çakmak çekeni siz değilmişsiniz (Hababam sınıfından, bayıldığım bir repliktir.)
Nasip olursa başka sefere |
Teşekkürler Suz-ı Dilara nasip değilmiş ☺ Güle güle büyütün sn Aygün ..
|
Teşekkür ederim. İsterseniz size gönderirim içlerinden Sn Sevgi07. Hiç sorun değil..:)
|
Teşekkür ederim sn Aygün .Açıkçası sn Suz-ı Dilara da görmüş olduğum atlas ve stapelia türleri için talip oldum .Çok istediğim türler olduğu için eğer paylaşabileceğiniz durumda olurlarsa bu güzel teklifinizi sevinerek kabul ederim.
|
Alıntı:
|
Sn Aygün iletişim bilgilerimi özelden gönderdim .Teşekkür ederim..
|
merhabalar. kaktüs ve sukulentleri çok seviyorum. özellikle hawortia, sempervivum ve yaprakları etli olan sukulentleri çok seviyorum. yaprak ve yavrularından paylaşmak isteyen olursa talip olmak istiyorum.
|
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum kaktüs sukulenta pişmanlıktır ya da komşu ve akraba pişmanlıktır. Evinde olan varsa elinde imkanıda varsa odayı balkonu kitleyin siz yokken teker teker gidebilir hepsi bu bir tecrübe
|
Arkadaşlar, çeşitli kaktüs-sukulent ve paylaşılabilecek durumdaki bitkilerimden paylaşım yapacağım.
Forumda aktif katılımda bulunduğunu gördüğüm arkadaşlardan istek yapana gidecek. Paylaşımda bulunacağım bazı bitkilerin isimleri şöyle: Telgraf, mum (iki çeşit), crassula marnierina, huernia zebrina, p. compactum, peru mumu, stapelia ve huernia türlerinden karışık, aloe vera türleri (şifalı olanı da dahil), bir gecelik gelin, atlas vs. vs. Paketin kargoda beklememesi için pazartesi günü nasipse gönderimi yaparım. |
Forumda yeni üyelere böyle bir paylaşım hakkı da var mıdır acaba :)
Bir aloe vera merakı ile geldim... Hala da araştırıyorum... |
Alıntı:
|
Sayin suz i dilara ben de talibim.bana da gonderirseniz cok sevinirim.
|
Sayın Emin01, aloe vera merakınızı cevapsız bırakmamak adına size,
Sayın tesla273, bir ayağınız İzmir'de sanırım ama beyanınızı esas alarak erişim zorluğunuz nedeniyle size, Sayın Muberra, forumdaki varlığınız nedeniyle (katılımınızın daha yoğun olması dileğiyle) size, gönderim yapacağım;) Lütfen üçünüz de ad-soyad, adres ve telefon bilgilerinizi özelime gönderin. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025