![]() |
Sayın emmi ve sümeyra47 lütfen bana da balkonumda yetiştireceğim bitkilerden yollar mısınız? Ama karşılığında yollayabileceğim hiç bir şey yok :( Hobiye yeni başladığım için yeni yeni flora oluşturmaya başladım.
|
Sayın emmi
Ben de size cevap yazdım umarım okumuşsunuzdur. Ben bu gün kargonuzu çıkarıyorum.Güzel günler dilerim. |
Arkadaşlar merhaba,bir gecelik gelin paylaşabilecek olan varsa bende talip olabilirmiyim. Karşılığında çok fazla kaktüs çeşidim yok ama Graptopetalum paraguayense , silvestri çeşidi uzayan kaktüs ve aloavera cinsi bir kaktüs verebilirim..Teşekkürler
|
Sayın Aysel Yavuz,
Çok küçük demezseniz bende bir tane yapraktan yedeklediğim; tutmuş ve sürgün vermeye başlamış bir minik var. İsterseniz biraz arayın, bulamazsanız ve isterseniz ben size onu yollarım. |
Alıntı:
|
Sayın Aysel Yavuz,
Adresinizi aldım,tamamdır sizin minik :)) |
Alıntı:
|
Arkadaşlar,ben henüz sukulent ve kaktüs koleksiyonu yapmaya yeni başladım.şu anda 15 e yakın tür oluşturdum,fakat hepsi bir kaç gün önce ekildi..Elinizde fazla özellikle sukulenti olanlar gönderebilirlerse çok sevinirim..Bende bebek verdiklerinde sizinle paylaşmak istiyorum...
|
merhaba arkadaşlar. bende henüz yeni başladım kaktüs yetiştirmeye. Evde 2 kaktüsüm var onların çeliklerin den başka saksılara ektim. kaktüs ve sukulentlerinizden fazla varsa bana gönderebilirmisiniz.
|
Edithcolea Grandis
1 Eklenti(ler)
Edithcolea Grandis
Şu sıralar buna takmış durumdayım.Bulsam hemen alacağım parası ne olsa da! Belki dedim bir ihtimal birinde vardır dedim:)paylaşır bizle dedim:) Ebay'da var ama oradan nasıl alınıyor bilmiyorum.Bakın ne kadar güzel. [ATTACH]523941 |
Arkadaşlar çağrıma tek bir cevap bile alamadım,elinde hiç fazla sukulenti olan yok mu?? lütfeeenn...:)
|
Alıntı:
Gönderin derseniz kargo bilgilerinizi özelden gönderin. Size en az üç çeşit sukkulent ve kaktüs çeliği göndereyim. |
Alıntı:
|
Rica edersem kaktüs gönderebilir misiniz ?
|
Arkadaşlar her türlü kaktüsü kabul ederim elimde birkac ceşit var ismlerini bilmiyorum isteyene 1 2 cm liklerden göndere bilirim
|
ben alabilirim şayet elinde fazla kaktüsü olan varsa :)
teşekkür ederim şimdiden |
Bana Kaktüs verebilecek olan var mı
|
Her türlü kaktüs ve sukkulent gönderebilecek varsa çok mutlu olurum.
Teşekkürler. |
Merhabalar, Ankara içi kaktüs-sukulent takası yapabilecek olan varsa haberleşelim.
Teşekkürler... |
Izmir kaktüs severler
1 Eklenti(ler)
Izmir de kaktüs takası yapabilecek arkadaşlar varmı?
|
saksıda kaktüs
arkadaşlar saksıda kaktüs bahçesi yapmak istiyorum her türlü kaktüs olabilir elinizde varsa bana gönderebilir misiniz. Antalya dayım.
|
Alıntı:
|
Yılbaşını bekleyeyim diyordum ama sanırım o kadar zaman bekleyemeyeceğim.
Arkadaşlar elinde, kırmızı, turuncu, beyaz, sarı renkli yılbaşı çiçekleri olan ve çelik verebilecek durumda olanınız var mı? Crassula marnierana bir de bu sukulentten varsa ... Takas veya ücret mukabili kabulümdür. |
Merhaba:)
Forumda dolaşırken denk geldi "mammillaria texas snow" türü kaktüs çok ilgimi çekti. Elinde olan varsa bana gönderebilir mi? http://www.cactus-art.biz/schede/MAM...nowcap_810.jpg |
Cotyledon orbiculata - Echeveria glauca - adlı sukullentleri arıyorum. Lütfen bulalım :(
|
kaktüs paylaşacak var ise talibim :)
|
Alıntı:
Keşke benim olsaaaaa :cool: |
Ben de Yılbaşı Çiçeği (özellikle kırmızı) özlemle arıyorum. Çocukluğumuzun çiçekleri çocukluk arkadaşlarımız gibiler adeta. İsteyenlere Epiphyllum (Atlas Çiçeği) çeliği gönderebilirim.
|
Alıntı:
|
Sevgili uyap, adresinizi yazın göndereyim. Bir de nasıl bir ambalajda göndermeliyim? Yılbaşı'nıza kıyamam. Ben de buradaki Koçtaşa bakabilirim. Teşekkür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025