![]() |
İzmirden benimle kaktüs paylaşmak isteyen var mı arkadaşlar?
|
Alıntı:
|
Saksı değişim işlemleri çoktan bitmiş sanırım henüz kimseden ses çıkmadı :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar, perşembe günü A 101'e kaktüs geliyormuş. Hem de 3 TL. Kaçırmamamız lazım.
|
Merhabalar, elimde akvaryumda beslenen yaklaşık 25 adet ''Kiraz Karides'' var. Bu akvaryum canlılarını kaktüsler ile takas etmek isteyen var mı?http://www.google.com.tr/imgres?imgu...9QEwAw&dur=188
|
A 101 de kaktüs bulabilen oldu mu acaba. Öğlen ders çıkışı gittim, hiç kalmamış. Üzerindeki yapay çiçekleri görenler almış demek ki. Hangi türlerin geldiğini merak ediyordum. Bir tanecik bile göremedim :(
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 398795 Eklenti 398796 |
Onlar gerçek çiçek mi yoksa? Çok güzeller güle güle büyütün. Kıskandım valla :)
|
sarı olanlardan emin değilim ama diğerleri gerçek ama dün nazar deydi galiba balkona çıkartırken elimden düşürüverdim kırıldılar :(
|
Maşallah da demiştim görür görmez. Saksıları çok hafif olduğundan insanın elinden uçuyorlar sanki. İnşallah en kısa zamanda toparlanırlar ve yaşadıkları son kaza olur.
Ben de sarıdan emin olamamıştım. Şimdi hem sizin kaktüsler için, hem de kaçırdığım kaktüsler için üzüldüm. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2446 nolu mesajda bulunan kaktüsün ismi sanırım yılan kaktüsü diyorlar. Diğer bir arkadaş isminin "aparocactus" olarak yazmış. Bende var ama 2 uzun dal şeklinde üstünde de birkaç çiçek var. İnşallah çoğaldıkça sizlerle paylaşacağım. Bir ara resmini de paylaşırım. Saygılar...
|
Sayın Gizsu siz nasıl bir kaktüs arıyorsunuz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu sevgiyi anlayan ve elindeki minicik bitkisini paylasacak kadar ince ruhlu dusunceli ve paylasmanin guzelligini yasayabilen siz degerli insanlara cok tesekkurederim ruhumu iyilestirdiniz.. |
Merhaba arkadaşlar bu tür kaktüşler arıyorum acaba yardımcı olabilecek var mı?
http://www.agaclar.net/forum/ariyoru...tm#post1149656 Özellikle bunlar; Mammillaria luethyi Chamaecereus silvestrii Mammillaria theresae |
Sevgili gizsu, ben de serpervivum var ama yavruları şu an çok küçük. Eğer büyümelerini beklerseniz gönderebillirim. Echeverianın yavrusu yok ama yaprağından bolca gönderirim. Çok çabuk köklenir. Senecio rowleyanus da gönderirim.
|
Arkadaşlar "kalanchoe miniata" ve "lampranthus oscularia" çiçeklerinde elinde olan var mı? Lütfen olan varsa paylaşsın. Bende bahçemde ne istiyorlarsa göndereceğim. Umarım beni bir duyan olur. Teşekkürler
|
Alıntı:
|
Lampranthus oscularia ile oscularia deltoides aynı sanırım. Benim minik bir tane var ama yeni kökleniyor. Eğer büyütmeyi becerebilirsem seve seve paylaşırım. Gül Batur Hanımın osculariası kadar büyür inşallah :)
|
kalanchoe miniata gercekten cok guzelmis sevgili gulsu..
|
Sevgili n.yıldız sanırım aynı. Çok güzel bir çiçek hani "çıtı pıtı" derlerya öyle birşey. Yayılıcı özelliğide var çok beğeniyorum bu çiçeği. İnşallah sizinki büyürde bizlerle paylaşırsınız. Teşekkür ediyorum.
|
Sevgili gizsu kalanchoe miniata gerçekten çok güzel çiçek. Türkiye de pek yaygın değil galiba. Buralarda bulmam mümkün değil. Belki sizin oralarda belki bulursunuz. Kim bulursa artık paylaşacağız.:) Sevgiler
|
arkadaşlar elinde fazladan yavru olan varsa ve benimle paylaşabilirse çok sevinirim kaktüs **** sukulentde olabilir şimdiden teşekkür ederimç
|
arkadaşlar bende her türlü kaktüslerinize talibim elinizde paylaşılabilecek kaktüsünüz varsa lütfen bana cevap verin çok teşekkürler...
|
Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.sukulent ve kaktus aranjmani yapmak istiyorum balkonum icin.elinde tohum olan arkadaslar benimle paylaşırsa çok mutlu olurum.elimde paylasabilecegim cicegim yok su anda fakat yurtdisindaki bazı sitelerde çok değişik sukulent çeşitleri buldum en kısa zamanda birkaçının siparişini vermeyi dusunuyorum.bu tohumlardan gonderebilirim karşılığında.simdiden çok teşekkür ediyorum
|
benim miniklerim:)
hepsini daha bir ay evvel arkadaşlarımdan temin ettim .inşallah çoğalırsa sizinle paylaşırım..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025