![]() |
****** eklerim sevgili malina.
|
Sarı çiçek açan kaktüsümün adını buldum galiba, parodia´ya çok benziyo:p
|
Sevgili Günsu, kaktüslerim bugün elime geçti. Çok teşekkür ederim. Haftaya havalar düzelirse bende sana göndereceğim. Üçü de sağlam merak etme. Ekip fotoğraflarını çekince foruma eklerim.
|
Tamam canım güle güle büyütürsün inşallah;)o unuttuğum kaktüsten artık sana daha sonra gönderirim belki o zamana kadar başka kaktüslerim olur onlardanda gönderirim;)
Menekşemehtapcığım sende güle güle büyütürsün inşallah. Mümkün olsa afrika menekşesi ve diğerlerindende göndermek isterim doğrusu ama diğerleri yola dayanırmı bilmem:D |
Afrika menekşelerinin yola, daha doğrusu kargoların bir günde teslim dedikleri paketleri bir haftaya yaymalarına dayanabileceklerini zannetmiyorum.
|
Afrika menekşesi olsun, kaktüs olsun ve diğer saksı çiçeklerimiz köklü **** çelik halde kargoyla yollamak istiyorsak; pet bir şişeyi ortadan ikiye keselim, içine çiçeğimizi yerleştirelim. Daha sonra kestiğimiz yeri bantlayalım ve şişeyi içine girecek büyüklükte bir kutuya koyalım. Kargo şirketleri kendi poşetlerine kutulamadan da alıyor.
|
Evet dediğiniz gibide olur, **** pamuk ıslatıp fideyi arasına koyup,streçfilme sarsak ağzı sıkı kapanabilen bir kutucuğa koysak ısalaklık geçirmesin diye(kaymak kutusu vs.)o şekildede yollayabiliriz yalnız o tür kutuları bulmak biraz zor, hadi kaktüs kuru olarak giderde öbürü biraz riskli,ya birde tutmazsa bukadar emek...:rolleyes:
|
Caretta' dan kaktüsler,
4 Eklenti(ler)
Arkadaşımızın gönderdiği kaktüslerin fotolarını ancak gönderebildim. Pek çoğu bende olmayan türlerdi.Yeşil beyaz çizgili olan o kadar minik ki onu özellikle takip edieceğim.
Tekrar teşekkürler caretta. |
Vildan hanım, minişlerinizi sağlıkla büyütün inşallah. Kardeşlik paylaşımı gerektirdiği için ve bizler de bunun gereklerini elimizden geldiğince yerine getirdiğimiz için çok mutluyum. Bizim aileye hiçbir şey olmaz:p
|
Alıntı:
|
Sevgili kaktüs kardeşleri, ağaçlar.net çalışmaları başlığına bir göz atarmısınız? Dergi çıkmaması hk. Hepimizin özellikle bitki delilerinin ellerinden geleni yapacaklarından eminim.
|
Kaktüs kardeşliği nerelerdesiniz? Artık kimse buraya uğramaz oldu?
Galeride sevgili esen'in kaktüs aranjmanlarını gördünüz mü? |
Fevziye hanımcığım kaktüslerimiz gibi kardeşlerimiz de dinlenme döneminde sanırım:p Yoksa kaktüsü çiçeklenen veya gelişim gösteren olur da buraya uğramaz mı hiç:D:D
|
Merhaba arkadaşlar,
işlerimin yoğunluğundan siteye uğrayamıyordum, kimse de uğramamış bu arada!! Benimkilerde gelişme bi tarafa, Ankara'nın soğununa dayanamayan iki kalonşem dondu. Çok üzüldüm, umarım kökünü kurtarabilirim. Bebek parmağı'da büzüşmüş acaba bahara toparlanırmı? |
Selamlar sevgili arkadaşlar, valla ben hergün uğruyorum ama malesef yazacak birşeyimiz yok bu sıralar, ben soğuklardan korkuma seramı açamıyorum bile ama kenardan gördüğüm kadarıyla şimdilik sorun yok gibi duruyor. Neyse sezon başlasa da önce caretta dan başlayarak paketlemelere başlasam:)
|
Arkadaşlar bende epeydir giremiyorum. İnanın çiçeklerime bile bakamıyorum. Çünkü dayımın oğlu kaza geçirdi. 15-20 gündür yoğun bakımda yattı. Trafik kazası geçirdi ve beyinden darbe aldığı için geçici hafıza kaybı var. Çok kötü günler yaşadık. Kaktüslerime gelince hepside sağlıklı. Arkadaşlarımın gönderdiği çiçeklerimde çoğu tuttu.Herkese bol kaktüslü günler
|
Ben de grubun hayatından endişe ediyordum. Neyse ki herkes sağ ve sağlimmiş. Kaktüsler uyuyunca çelik de çıkmıyor haliyle. Paylaşılacak bir şey de olmuyor. Şu ilkbahar gelse de canlandıklarını görsek
|
Bende ilkönce kaktüsler ve sukkulentler başlığına bakıyorum, biri bişey yazmışmı diye, kendimde yazacak bişey bulamıyorum.:rolleyes:
Bahar gelsede aşılamayı denesek çok merak ediyorum,bakalım yapabilecekmiyim:rolleyes: Geçmiş olsun sn mehtap051 |
Alıntı:
inşallah dediğin gibi kökünü toparlar. |
Mehtap051 geçmiş olsun. Ekin97 kalonşene üzüldüm, bebek parmağı sanırım kendini toparlar. Tüylü ne yapıyor, tuttu mu?
|
Alıntı:
|
Seve seve ekin97. Baharda yeniden gönderirim. Yakında resimlerini çekip siteye koyacağım.
|
Sn ataser, bende size paket göndericem unutmadım:cool:
|
1 Eklenti(ler)
İşte bunlarda bu gün elime geçen bebişlerim.:)
Buradan Sn.Mucip Gürbüz'e çok ama çok teşekkür ediyorum. :) Eklenti 28579 Not: Resimde tarihin altında ki iki tanede tohum da bebişlerimin çıktı, ama ne tohumu olduğunu bulamadım. :) |
Güle güle büyütün, çiçeklerini görün inşallah :)
|
Sevincinizi buradan görebiliyorum Hakan bey;) Güle güle büyütün kaktüslerinizi. Mucip abi insan güzeli bir insan, sizin mutluluğunuz onu da mutlu eder.
Tohumlar ise, emin değilim ama opuntia tohumlarına benziyor. |
Sevincinizi buradan görebiliyorum Hakan bey;) Güle güle büyütün kaktüslerinizi. Mucip abi insan güzeli bir insan, sizin mutluluğunuz onu da mutlu eder.
Tohumlar ise, emin değilim ama opuntia tohumlarına benziyor |
Fevziye hanım,
Yumruk kaktüsünüz ne güzel çiçek açmış öyle .Bir günlük de olsa çok heyecan verici değil mi? Ben de onun beyazı var.Akşamdan, gece yarısında falan çiçek açmaya başlar ertesi gün öğleden sonra solmaya başlar.Ogün onu herkese göstermek isterim. Asıl ben sizin avatarınızdaki yılan çiçeği kaktüsünüze bayılıyorum.Umarım sizin kendi çiçeğinizdir.Ve bana ondan bir iki çelik gönderebilirsiniz.Ondan hiç bir yerde görmüyorum artık.Onun çiçeği biraz kalıyordu galiba üzerinde.İsterseniz ben size yumruk kaktüsün beyazından göndereyim. |
Merhaba fatmadundar hanım,
Haklısınız, bir gün bile olsa o çiçekleri görmek insanı çok mutlu ediyor. Avatarımdaki yılan çiçeği kaktüsü ise ne yazık ki benim çiçeğim değil. Bende çok seviyorum. Yılan çiçeği çeliğinden ise elime yeni gelmiş bir tane var. Onu sizinle paylaşabilirim. Sizdeki beyaz yumruk kaktüsüne ise çok sevinirim. |
Sn.Koyu Yeşil ve Sn.İklimsiz,
İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. :) Gerçektende bu yaşımda çocuk gibi oldum bir insan bu kadarmı mutlu edilir. :) Allah da Sn.Mucip Gürbüz'ü hayaatı boyunca bizleri mutlu ettiği gibi mutlu eylesin, İnşallah. :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025