![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sayın özgül20;
yüzsüzlük edip bende sizden elinizdeki türlerden istesem olur mu... benimde elimde herhangi farklı bir kaktüs yok ama size başka yollayabileceğim birşeyler bulurum eğer isterseniz. |
Alıntı:
|
kaç kere denedim olmuyor hatalı yükleme diyor..acaba resimler uygun değil mi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
fotoğraf makinası ile çekim yapıyorsanız ayarları vardır ama telefonsa bilemem
|
telefonla çekimleri yaptım yine deniyecem bakalım olur belki:)
|
benim minikler:)
5 Eklenti(ler)
resimler çok net değil...hepsini daha yeni ektim inşallah büyürler çiçek açarlar bol sürgün verirler:))
|
Alıntı:
|
yardımların için çok teşekkür ederim:)seninkilerde inşallah büyür bol bol çiçeklenir . .
|
Alıntı:
|
merhabalar... ben de kaktüs ve sukulent yetiştirmeye başlamak istiyorum. özellikle bazı üyelerin yaptıkları aranjmanları çok beğendim. elinizde olan kaktüs ve sukulentlerden gönderebilirseniz çok sevinirim.
|
2 Eklenti(ler)
:) bu gün harika hissediyorum çünki 6 adet kaktüsüm daha oldu... süpper :)))
|
Merhaba,bende sayın Güler hanımdan meşhur kaktüsünden istiyebilirmiyim acaba?Bir de bende eskiden kaliforniya kaktüsü diye bildiğim ,fakat forumlarda gelin çiçeği diye gördüğüm kaktüsten var .İsteyenlere çelik gönderebilirim
|
Alıntı:
Ama ben de sizden bir şey rica edebilir miyim; Foruma 2011 senesinde üye olmanıza rağmen sadece 24 adet mesajınız var. Daha aktif olmanız gerekmez mi? ;) Bizler burada çok paylaşımlarda bulunuyoruz. Bilgilerimizi de tohum ve fidelerimizi de paylaştığımız gibi güzel sohbetleri de paylaşıyoruz. Sizi de aramızda daha sık görmek isteriz. Lütfen, Atlas çeliği diye belirterek adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını özelime yazınız. |
kaktüslerini paylaşmak isteyen yok mu... kardeşler neredesiniz.
|
Jabuticaba ağacı meyvesinin tohumunu arıyorum olan arkadaş varsa orjinal ısparta gülü çeliği ile takas edicem
|
Wonderland, eceyıldız ve incites adres bilgilerinizi telefon numaralarınızla birlikte bekliyorum. Malum tatil bitti. Pazartesi işbaşı yapıyorum. Kargoları da en erken pazartesi aras kargoya verebilirim, eğer size de uygunsa... selamlar..
|
Sayin ozgul20 kaldiysa paylasiminizdan bana da gonderebilir misiniz?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama eğer elinde fazla kaktüs olan var ise talip olabilirim :) |
benim hiç kaktüsüm yok :( elinde fazla olan arkadaşlardan istesem gönderebilirmisiniz
|
Herkese merhabalar.Ben yeni üye oldum siteye ama bol bol okuyup faydalandım bilgilerinizden.Benimde 5 çeşit kaktüsüm var ve sürekli çoğaltıp hediye ediyorum.Sizden ricam çeşitleri fazla olan biri benimlede paylaşabilirmi?Bende URfa biberi gönderirim karşılığında:))özellikle yılan kaktüs bulmadım burada.Şimdiden teşekkürler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar Selamlar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025