![]() |
paylaşım için teşekkürler...
|
Sayın Joe-dalton,eilinizde kaldıysa bende isterim.
|
elimde mevcut,
özelden isim soyad, adres ve bir tel verin gönderirim.. gördüğünüz leğende sahiplerini beklerlerken boş durmayıp kulakçıklar çıkarıyorlar :rolleyes: |
Joe-Dalton gönderdiğin kaktüsler elime ulaştı çok teşekkür ederim.Devamını beklerim :))
|
Elinde fazla kaktüsü olan varsa artık bende alabilirmiyim :p
|
Sizi burda görmek beni hiç şaşırtmadı doğrusu Furkyt :)) Gerçekten doğru yoldasınız.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bende kaktüs ve sukülent arıyorum.elinizde varsa çok mutlu olurum.cevabınız olumlu olursa bilgilerimi özelinize bırakırım.inanın çok makbule geçer.şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
Beklememiz lazım biraz sanırım.Kaktüs besleme sabır işiymiş bunuda öğrenmiş olduk :p
|
Benim de 3 küçük kaktüsüm bir de sukulentim var. Bana da kaktüs ve sukulent çelikleri gönderebilecek kaktüssever arkadaşlar varsa çoook mutlu olurum.Ben de miniklerimin yanına değişik kardeşler gelsin istiyorum:))
|
yavrularım
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bende 20 - 25 kaynana topuzu yavrusu var şu pembe çiçek açanlardan birde kaya kaktüsüm var ama nasıl çoğalı bilmiyorum en doğrusu resimlerini koyayım uzman arkadaşlar yol gösterir bende litops yetiştirmek istiyorum göndermek isteyen olursa sevinirim.
Eklenti 174508 Eklenti 174509 bunların adını bilmiyorum. Eklenti 174510 |
Alıntı:
|
Alıntı:
2.ci sıradaki biraz daha şekillensin ondanda ayırınca verebilirim. |
Alıntı:
|
:rolleyes:merhaba ben yeni sayılırım. bu bölümüde çok sevdim. gerçi her yerini sevdim de neyse. kaktüs kardeşkliği mükemmel bir fikir. kaynana topuzu yavrusu na bende talibim. eğer olursa çok sevinirim.
|
merhabalar ben şu an muğla'da ikamet ediyorum öğrenciyim çiçek paylaşan varsa bende kaktüslere talibim böyle bir paylaşımda beni de haberdar ederseniz memnun olurum iyigünler:D
|
sevgili ykolko, bende de krem açan kaynana topuzu var. pembe çiçeklinize talibim. :) sizde krem isterseniz seve seve gönderirim.
|
selam arkadaşlar 6 tane kaktüsüm var.Kışın ayazını alan kaktüslerin bol çiçek açtığını okumuştum nette bi yerde ama nerde hatırlamıyorum.Benimkilerde balkonda ayazını yemekte.Doğrumu yapıyorum bi bilginiz var mı bu konuda???
|
Kaktusler harika hayır sahibinden biri fazlam var dese ne olur sanki
|
merhaba arkadaşlar bu paylaşım işini çok sevdim bende katılmak isterim. paylaşıma müsait sadece escobaria zilziana ve tuberculosir hophalicia cinsleri var birde beyaz milli , mum çiçeği mevcut. paylaşımlar nasıl yapılacak bilmiyorum isteyen olursa gönderebilirim. kaktüs ve sukulent leri olan varsa bende rica ediyorum... acemi kaktüscü :)))
|
Alıntı:
|
kaktüs severler bende leş kaktüsü var istenyenlere gönderbilirim
|
aç gözlüyüm talibim
telefonum 05054417779 kaktüsler harika kaynana dili arıyorum. (anneler gününde kaynanama kaynana dili anneme kırmızı gül verecem) şaka şaka |
badem, leş kaktüsüne talibim...
|
banada kaktüs gönderirseniz sevinirim :)
|
banada kaktüs gönderirseniz sevinirim :) saygılarımla
|
selamlar ... ben de formu yeni keşfedenlerdenim ....ben de bu gruba katılmak istiyorum! ama nasıl? bir sorum olacaktı : 2007 yılında ikea'dan bir kaktüs almıştım ... boyu üç katı kadar büyüdü... şimdi 2011 deyiz... hiç yanlardan çoğalmadı .... fotoğrafları görünce niye benim kaktüsüm böyle güzel olmadı diye incelemeye aldım kaktüslerimi......bu arada ben de istiyorum o güzel kaktüslerden :) şimdiden teşekkürler....formdan çıkıp interneti kapatmam gerek... yarın görüşmek üzere...hoşçakalın. :)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025