![]() |
arkadaşlar ben tam bir kaktüs aşığıyım, çok seviyorum ben o tatlı şeyleri:) ben yeni evliyim ve evimde çiçek istemiyorum diye tutturmuştum, ama sonra 1 kaktüs almaya karar verdim şimdi evimde bir kaç çeşit kaktüsüm ve çeşitli çiçeklerim var. ben daha yeni başladığım için yeteri kadar çeşit yok elimde bende istiyorum değişik kaktüslerinizden:)
|
arkadaşlar kaktüs tohumlarım pazartesi geliyor. Sevgili lale76 tohumdan üretmenin zorluguna deginmiş zaman açısındamı yoksa çimlenme bakımından mı söyledi anlayamadım ama ben siparişimi verdim bunu için bahçeye sera yapmaya bile başladım umarım çok zorlanmamm
|
Bazı kaktüs türleri 1 senede çimleniyormuş. Hem zaman hem de çimlenmeyi kapsıyor zorluğu. Kolay gelsin.
|
Merhaba,
Ben arada bir yazip kendimi hatirlatayim diyorum. Odemeli kargo ile kaktus celigi gonderebilecek arkadaslardan celik alabilirmiyim? Degisik turlerde kaktus ve sukkulent... Tesekkurler, iyi gunler |
Sedum anglicum kaktüs çeşidi değildir.Ama benim de yetiştirdiğim bir sukullent kışı dışarıda geçirdi eğer çoğalırsa dağıtabilirim çoğu sukullent türü gibi çok rahat tutuyor aldığım yerden koparıverdim aradan 12 saat geçti neredeyse koydum toprağın üzerine çok da güzel tuttu:)
|
Leş kaktüslerini ve sarmaşığını benimle paylaşan oobd'ye teşekkür ediyorum.
|
merhaba elinde çeşitli kaktüs türlerinden çelik olan benmle paylaşablrimi acaba geçen yaklaşık 5-6 ay önce lale76nın yolladığı kaktüslerimden bazıları balkondan aşağı rüzgarda düştü çok üzüldüm çok güzel kaktüsler yollamıştı bana.elimde çok az kaldı.leş kaktüsünün özellikle çiçek açmış resmini görnce çok üzüldüm leş kaktüsü **** başka türden elinde olanlar benmle paylaşırsa minnetar kalırım
|
Alıntı:
|
Sevgili ilksenozturk
http://www.agaclar.net/forum/showthr...t=18340&page=2 32 nolu mesajda ki sedum mu? |
sevgili lale76;
bu mesajdaki (umarım linki doğru verebilmişimdir, bu sayfada 2123. mesaj), bitkinin ismini yanlış yazıyor da olabilirim http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=2123 |
kızlarımın hışmından korkup erken balkona çıkardığım kaküslerim öldü.. istesem sizlerden yüzsüzlük olurmu?
|
Merhaba,
Bu gun supriz bir sekilde kargoyla kaktus geldi bana... Hatta o kadar ki is arkadaslarim acmislar "Tuba senle biri dalga geciyor heralde cop yollamislar" dedi :D Bir baktim ki cesit cesit kaktus... Ne anlarsiniz siz dedim :) Kaktusleri gonderen Esra Hanima cok cok tesekkur ederim. Hic beklemedigim bir zamanda cok mutlu oldum... Kullanici adinizi hatirlayamadigim icin kusura bakmayin tesekkur mesaji yazamadim... Tekrardan cok ama cok tesekkurler... |
teşekkürler lale76
kaktüs ve sukulentlerinizi bugün aldım ilginize emeğinize en içten saygı ve sevgi dileklerimle teşekkür ederim.
|
Uzun zamandır senecio arıyorum .Elinde olup paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim.Bende elimde olan türlerden gönderebilirim.
Kalanşo, echeverya ,euphorbia,stapelia gibi türler var. |
Senecio yu bir balkonda gördüm ama kimdi hatırlayamıyorum.Bulsam direk kendinden isteyeceğim.
|
çiçekli olan kaktüsleri beğeniyorum bende.paylaşmak isteyen olursa özelden yazarsanız sevinirim
|
Alıntı:
|
malesef yok.umarım sizde bulabilirsiniz...
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
selamlar Lale76 misafirlerden birinin resmi burada diğerleri açık havada balkonda onlarıda sonra eklerim yeniden teşekkürler... |
mgulegen;
hayalimdeki resmi şekillendirmişsiniz.. ne tatlı ne güzel bişey olmuş!! |
merhabalar,
ben yeniyim ve bütün mesajları okumam biraz zaman aldı:) eğer mümkünse benimle paylaşmak isteyenlerden kaktüsler bekliyorum,en azından bakımları biraz daha kolay.bu arada evde çiçek düşmanı bir muhabbet kuşum ve 5 yaşında bi oğlum var.özellikle kuşuma ders olması için de kaktüs istiyorum,yediği çiçek yapraklarının intikamını almam lazım:) |
:)))))
|
teşekür ederim oobd
|
1 Eklenti(ler)
Sayın zymaduo,
Adresinizi gönderirseniz size fotodaki kaktüsümden gönderebilirim. |
bende isterim , bende isterimm :)
|
adres gönderirseniz emnuniyetle gönderirim
|
a1919 bendeee desem ayıp olurmu? çok güzel maşallah...
|
ayıp olmaz tabii. İsteyenlerden adres bekliyorum. ptt kargo veya aras kargo ile gönderebilirim. Tercihiniz varsa onu da bildirebilirsiniz.
1- cemre 77 2- oobd |
Alıntı:
|
merhaba ben bu kardeşliğe yeni katıldım elimde leş kaktüsü var isteyene gönderebilirim sizlerden de ilginç kaktüs türleri bekliyorum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025