![]() |
@Bağdadi kargonuzu aldım.teşekkür ederim. yaşasın kaktüs kardeşliği...:)))
|
Merhaba !
Sayın sermet iyi günlerde büyütün.
|
Merhaba !
2 Eklenti(ler)
Yetiştirmesi çok kolay hiç nazlanmayan bir kaç çeşit :D
|
:))
1 Eklenti(ler)
Beyaz olanlar papatya :))
|
Sayın bağdadi, maşallah çiçeklerinizin hepsi harika. ALLAH nazardan saklasın, ama bu kadar çiçeğe nasıl bakıyosun, zor olmuyo mu? Benim 10-12 tane sardunyam var. Bir de yeni kaktüs sevdası başladı 5-6 adet kaktüsüm var ama hala kaktüs bakımı hakkında pek fazla bilgim yok korka korka su veriyorum inşallah ölmezler:o
|
Sn.zelish, Sn.güngör salman ve sn.oobd ptt alıcı ödemeli kargoyu göndermede bazı sorunlar çıktı. Ve gönderemedik. Yurt içi kargoya sorduk alıcı ödemeli 7 ytlye gönderildiğini söylediler. 3 ytlye bakarak 7 ytl çok geldi. O yüzden sizden gelecek cevaba göre gönderelim ya da göndermeyelim. Ne dersiniz yurt içi kargo ile gönderelim mi? Yoksa kalsın mı? Acele cevab verirseniz bugün işi hallederiz İnşaallah.
|
Sn. Âyine-i Esma,
İlginizden dolayı *** ederim. Fakat dediğiniz gibi 7 ytl çok, ne yapalım kalsın. Belki ileride başka paylaşımlarınız olursa tümden gönderim yaparsınız :) Tekrar *** ederim. Sevgiler |
******* çok 7 ytl.
göndermiş kadar oldunuz teşekkür ederim.. |
Sn Papatya resimlediklerim küçük bir bölümü :)) emekli olduğum için beni zorlamıyor aksine oyalanıyorum.Estetik olarak ev evlikten çıktı seraya benzer bir hal aldı.Her gördüğüm çeşitten olsun istiyorum sonuç böyle işte.Kaktüslerin için korkma bence bakımda hiç naz yapmazlar.
|
Sn.zelish, Sn.oobd, Sn.güngör Salman kargolarınız geliyor. Bugün verdik inşaallah kargoya. Ptt kargo ile. İnşaallah sağ salim elinize ulaşırlar. Selametler dilerim.
|
*** ederiz Sn. Âyine-i Esma,
yine bizlere kısmetmiş desenize :) Ptt kargo dediniz, adrese teslim mi oluyor ? Bağışlayın bu servisi hiç kullanmadım da, :o yoksa biz mi gidip alacağız ? |
Sn.zelish evet adrese teslim ediyorlar. ptt kargo ile birkaç alımımız oldu. Hepsinde eve teslimdi. Sizede eve teslim edeceklerdir inşaallah.
|
Herkese selamlar bu bölümü hayret ki ilk defa gördüm çok güzel olmuş, madem kaktüs kardeşliği var bana aşağıdaki linkte resmi olan kaktüsten gönderebilicek bir kardeşim varsa teşekkürlerimi sunacak kelime bile bulamam. Allah ne muradı varsa versin, derim yeter sanırım kiminin parası kiminin duası demişler.
Resim için burayı tıklayınız... |
O kaktüsü ben de çok severim. Yumruk kaktüs.
Çok ihtişamlı çiçekleri olur. Artık bizde yok, taşınırken verdik. :( |
Çok güzel kaktüsler ! İnşallah benimde olacak! 20 adet karışık kaktüs tohumu ektim umarım filizlenir tohumlardan çıkacak olan kaktüsleri çok merak ediyorum!
|
Alıntı:
|
Adı yumruk kaktüs mü acaba soruşturup para ile alırız bulabilirsek sanırım buradan bulmak mümkün olmıcak!
|
sesimi duyan varmı arkadaşlar resim ekleyemiyorum bana yardım edermisiniz?
|
Sevgili Emine,
Cvp yazma yerinin altındaki düğmelerden gelişmiş moda dön düğmesine basıcaksın, yeni açılacak sayfada hem cvp yazıcağın metin kutusu vardır hemde alta doğru gittiğinde fotograf yükle diye vir düğme görüceksin ona bas, açılan pencereden alt alta Gözat diye düğmeler vardır onlara basarak yüklemek istediğin fotoğrafı bilgisayarından bulup, sondaki gözat düğmesinin yanındaki yükle düğmesine bas, yazını bitirp tamam dediğinde fotoğraf yüklenmiş olur... |
Alıntı:
|
powered çok teşekkürler harika anlatmışsın
|
1 Eklenti(ler)
arkadaşlar ben bu sukulenti bir yerde çok begendim burda bir dersanenin camında bir sürü filizi var saksılar dolusu bir tane filiz rica ettim vermediler.elinde bu sukulentten olan varsa gönderirseniz çok sevinirim acayip hırs yaptım
|
öğrenmişken bende canlarımın resimlerini ekleyim
|
Sevgili E Mine bende var gönderebilirim.
|
sayın güngör salman eğer elinizde E Mine ye sözünü verdiğiniz kaktüsten fazla varsa ben de talibim.Cevabınızı özelden yazarsanız size daha çabuk dönebilirim.Malum site çok kapsamlı insan içinde kaybolabiliyor :)
|
ayine-i esma,
kaktüsüm cuma günü geldi,çook çok teşekkür ederim.ama o günden bu yana elim değipte cevap yazamadım kusuruma bakmayın..bol yeşil ve mutlu günler diliyorum.. |
Merhaba !
2 Eklenti(ler)
12 adet Alovera büyük boy,İsmini bilmediğim 150 cm üzeri anaç kaktüsten aldığım,30 cm üzerinde boyu olan üç adet çelik(resim ekleyeceğim) Alıcı ödemeli olarak müracaat sırasına göre ulaştıracağım.İstekli arkadaşların bilgilerine sunulur.Selam ve saygılarımla...
|
Sevgili Bağdadi,konu üzerinde ki cahilliğimi mazur görün lütfen ama bu 150 cm üzeri anne kaktüsten aldığınız 30 cm üzeri yavrucaklar annelerinin boyuna erişecekler değil mi ? Saçma bir soru sordumsa bağışlayın..150 cm düşününce oldukça büyük geldi gözüme.. :)
|
Sevgili arkadaşım elbette erişecek,Anaç kaktüs iki yıl önce aldığımda 20 cm civarındaydı hızla büyüdü dört tanede çelik verdi.Ankarada buradaki kadar hızlı büyümeyebilir ama mutlaka oradada bu boylara erişecektir.Çelikleri almadan önceki hali 1807 nolu mesajda mevcut.
|
Kargoların elinize ulaşmasına çok sevindim. İnşaallah çeliklerin durumu iyidir. Ve inşaallah tutarlar ve açarlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025