![]() |
Benim gelmedi daha sanırım Pazartesiye kaldı.
Alınca bildiririm. |
Alıntı:
|
güngör çok sevinirim özelden adresimi yazdım.ama bir hata oluştu sanırım adresim özele geldimi haber verirsen yeniden yazarım
|
resimleri ekleyebildimmi acaba
|
1 Eklenti(ler)
şimdi oldumu
|
Adresi aldım Sayın e mine en kısa zamanda gönderirim sevgiler.
|
İstek
Alıntı:
|
Sayın Yeşilseven birinci sıradasınız,her ikisindende göndereceğim.Selamlar.
|
Alıntı:
|
Sevgili Bağdadi,kaktüsünüz gerçekten çok güzelmiş.Mutlu günlerde sürsün beraberliğiniz..
|
Sn Yeşilsever bugün itibarı ile fillo kargo (412884) ile gönderdim.İyi günlerde yetiştirmeniz dileklerimle...
|
Sevgili Sebi güzel dileklerine çok teşekkür ederim.Selam ve sevgilerimle.
|
Sn. Âyine-i Esma,
Kargom az evvel geldi, çok *** ederim. Keyfi de gayet iyi, merak etmeyin ona çok iyi bakacağım.. Sevgi ve saygılarımla Zeliş |
merhabalar sorunsuz büyüdükleri için bende kaktüs severlerdenim cins isimlerini bilmiyorum ama yarın resimlerini yüklerim burdan payaşabilirim hatta iki tanesinin kökünde çok sayıda yavru var dün saksılarını değiştirdim
|
ya ben neden yetişemiyorum paylaşım çılgınlığına
:(arkadaşlar *** yeni üyeyim linki kullanmayı yeni yeni öğrendim ama çok şey kaçırıyorum.bitmyen kaktüs varsa banada verin ltf bende 2 çeşit var teyzemden aldım yllar sonra.henüz yeni yavruladılar biraz büyürlerse veririm bende ama çeşitlndirmek istiyorum onların bulunduğu alanı varsa banada verin ltffffffff.sevgimle...
|
Önce hoşgeldin ! mcbush. Bir şeyi kaçırmış değilsin :)) Elbette istersen sanada gönderim.Hemşeride sayılırız kaktüs kardeşliğinden öte .)) Önce Size sonra İçele,sonrada daha uzaklarına selamlar sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sn Yeşilseven sağlam ulaşmasına sevindim güzel günlerde yetiştirmeniz dileklerimle.
|
Sevgili Bağdadi ben yeniyim sitede.. açıkcası yeni gördüm kaktüs kardeşliğini beni de aranıza alırmısınız.. çiçek yetiştirmeye yeni başladım şimdilik 3 tane çiçeğim var.. kaktüs de yetiştirmek istiyorum ama burası karadeniz burda da yetişirmi..
Eğer yetişirse bende sizin kaktüslere talibim..simdiden çok teşekkür ederim.Saygılarımla.. |
Sevgili Aydemir80 hoşgeldiniz ! bende eski sayılmam. Kaktüs veya sukulent öyle pek nazlı bir bitki değil tabikii sizin oradada yetişir.Kargo bilgilerini özele yazarsanız sizede bir paket hazırlarım.Selamlarımla...
|
Herkese merhaba. Elinde kırmızı büyük çiçek açan leş kaktüsünden arıyorum. Elinde olan paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa çok sevinirim.
|
Sevgili Bağdadi,
üyeliğimden beri aldığım ilk mesaj sizden:)güzel niyetleriniz her zaman karşınıza çıksın. bende elimde olanları muhakkak paylaşıma sunarım.şu an çok az çeşidim var ama en azından 1 tane değil.ilk hevesle başlarken 1 adet idi onuda teyzem hediye etti.Sonra silifke de sokakta gördüm hayran kaldım.Bir almana ait evde idi oda çok kibar davrandı bana kocaman bir kaktüsü başka bir alman arkadaşının evinden taşıdı derken arkadaşım hediye etti.bir gece rüyamda bir kaktüs gördüm çalmak istedim ama günah olur diye vazgeçtim,ama rüyamdada eger bunu çok istersem o zaten benim olur çalınan çiçek tutarmış diye bir şey olmaz deyip vazgeçtim.sabah bir uyandım teyzem kahvaltıya bana gelmiş elindeki şeyi arkasında saklıyor kapat gözlerini dedi elime bir saksı tutuşturdu.size yemin ediyorum gece rüyamda gördüğüm çiçekti ağlama tuttu beni şaşkınlıktan megersem teyzemde onu çalmak istemiş çalınan çiçek tutar zihniyetiyle ama yapamamış oda ama 10 adım sonra yürüdüğü yolda yerde bulmuş onuda benim için bir saksıya almış. Bir baktım ki kaktüs delisi olmuşum şimdi 5 çeşit var yakında resimleri eklerim..paylaşımınıza benide dahil ettiğimniz için defalarca teşekkür ederim:)Hepinize sevgilerimle...Çok uzun oldu biliyorum ama yazmadan edemedim |
Sevgili mcbush samimi duygularla yazılmış mesajınız için teşekkürler.Elimden geldiğince çok çeşitiniz olmasına katkıda bulunacağım.
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar paylaşalım istedim.Aleovera ve çiçeği.
|
merhaba sn bağdadi benimde bir aleoveram var ama hiç açmadı açtırmak için ne yapabilirim
|
Merhaba !
Sn.armasis özel bir bakım uygulamıyorum.Sizinkininde çiçek açmaması yeriyle ilgili olabilir.Resimleseydiniz daha doğru tahminde bulunabilirdik.
|
Teşekkürler!.
Saygıdeğer Bağdadi Hocam; beni de kaktüs kardeşliğine kabul eder misiniz?. Paylaşımlarımı, kaktüs kardeşliği sayfası üzerinden gerçekleştirmek istiyorum!. Umarım bana bu konu üzerinde, bana yardımcı olursunuz!. SAYGILARIMLA!. TEŞEKKÜRLER!.
|
Önce iltifatınız için çok teşekkürler.Hoşgeldiniz ! sizide burada görmekten onur duyarım.
|
Kaktüs Kardeşliğine Katkıda Bulunan Herkese TEŞEKKÜRLER!.
Saygıdeğer Bağdadi Hocam; müsadenizle, kendi kaktüs paylaşım sayfamda, benden kaktüs isteğinde bulunan "ilksenozturk" isimli, kaktüssever kardeşimize, kaktüsünü hediye etmek istiyorum!. Şu an; adres bildirimi için, özel mesaj beklemekteyim!. Paylaşımı yaşamak ve paylaşımı yaşatmak; asıl görevimiz oluverir artık bundan böyle!.
HUZUR ve UMUT; KAKTÜS KARDEŞLİĞİNİN HEP YANINDA BULUNSUN!. |
Kaktüs Kardeşliğine; Kaktüs Akrostiş Düşüncelerim ile: Bir Katkıda Bulunmak İsterim!.
Saygıdeğer BAĞDADİ Hocam; Düşüncelerimi Olgunlaştırmak İçin Yardımızını Beklemekteyim!. KANAT GEREREK DOSTLUĞA; HUZURUNA ERİŞEBİLMEK!. AVUÇ AVUÇ TOPRAKTA; HAYIR İLE UMUDU YAŞAT ANA!. KEMALE EREN, ERMİŞ KİMSELERE: TOPRAK BİR DİNLENCE!. TEZELDEN TOPRAĞA SARILARAK; TERİNLE UMUDU YEŞERT!. ÜZMEDEN KİMSECİĞİ; TOHUMA UMUT OLMALI HUZURUMUZ!. SERİL GÜN IŞIĞINA VE TOPRAĞA KAKTÜSÜN ADINI ANIVER!. (Kaleme Alan: Ali Kemal) Huzur ve Umut; Kaktüs Kardeşliklerinin Hep Yanında Bulunsun!. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025