agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Kaktüs Kardeşliği (fazla kaktüslerimizi paylaşalım) (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/5219.htm)

Crocus Şen 14-04-2009 08:24

Çok şanslısınız Sevgili Vildan,çok çok güzel renklerde bir çiçek açacak..Fotoğraflarınızı bekliyoruz..

zelish 14-04-2009 11:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Bağdadi (Mesaj 399241)
Sevgili Dua çiçeği ****** gönderirim ancak resim yükleyim istiyorumki ! seçme şansınız olsun.Selamlarımla...

Sn Bağdadi,

bende talibim kaktüslerinize, fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum. :D

bahtiyar02 14-04-2009 14:30

sevgili dostlar kaktüs kardeşliğinde bende varım.bende bulunan kaktüs çeşitlerinden fide yollayabileceklerimin resimlerini en kısa zamanda eklerim.saygılar

Yağız59 14-04-2009 17:51

aloe vera

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi endru (Mesaj 395723)
tüm arkadaşlara selamlar..
bursa şehir merkezinde yaşıyorum.. küçük bir bahçem var.. son zamanlarda kaktüslere ilgi duymaya başladım.. elimde birkaç çeşit kaktüs var ve aloe vera var.. onları çoğalttım ve paylaşabilirim.. yalnız hiç sukkulentim yok.. paylaşmak isteyenlere olursa çok sevinirim.. sevgiler..

Sayın endru hiç sukkulentim yok ama hiç aloe veramda yok vede Tekirdağ da aramadığım yerde yok maalesef:(

Eğer Aloe vera gönderebilirseniz memnun olurum, onaylıyorsanız özelden bilgilerimi geçerim.

Selamlar

papatya367 14-04-2009 19:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Bağdadi (Mesaj 398941)
Kaktüs kardeşlerimizle paylaşabileceğim bitkilerin resimlerini çektim cep telefonundan ancak bilgisayara yüklemeyi beceremedim.Teknik yardım alır almaz yüklerim.Sert dokulu,kargoda zarar görmeyecek dondurma ve yoğurt kaplarınıda biriktiriyorum.Dileyen tüm kardeşlere ulaştıracağım.Bodrumdan selamlar sevgiler.

merhaba bağdadi özelden telefonunun modelini belirtirsen bilgisayara aktarmanda yardımcı olabilirim.

Bağdadi 14-04-2009 21:22

Sevgili papatya arkadaşımız sağolsun imdadıma yetişti.Bu demek oluyorki en kısa zamanda resimleyebileceğiz.:)) Sevgili Zeliş ****** sizede beğendiğiniz bitkileri göndereceğim.Sevgili Yağız 59 aloveradan bol bir şey yok sanıyorum beş çeşit kıvırcık olan dahil.Vildan Sönmez hanımefendinin resimlediği sukkulenttin aynı ve farklı çeşitleride var.Koyu yeşil yapraklı bonzai olmaya elverişli ağaççık benzeri olanı,sapsız toprağa yapışık katmerli gül şeklinde olanı.Sevgili kaktüs kardeşleriyle paylaşacağız kısmet olursa.Herkese selamlar sevgiler.

e_mine 14-04-2009 21:27

bağdadi bende varım yüklemeyi bana ögretirseniz bende resimler size gönderirimbanada gönderirseniz sevinirim çanakkaledeyim

Yağız59 14-04-2009 21:30

Sayın Bağdadi, farklı bir arkadaşa mesaj çektiğim halde; gösterdiğiniz ilgi ve yardımseverlik için öncelikle teşekkür ederim. Mademki aloe veradan elinizde farklı çeşitlerde olduğunu ifade ediyorsunuz, eğer zahmet olmazsa gönderebileceğiniz her çeşitten istiyorum. Adres bilgilerimi şimdi özelden geçiyorum.
Tekrar teşekkür ederim

Saygı ve selamlarımla...

e_mine 14-04-2009 21:32

yağız ben yeni üyeyim bu özeli nasıl kullanabilirim beni aydınlatırsanız sevinirim

Bağdadi 14-04-2009 21:37

Sevgili e mine resim yüklemeyi ben beceremedim ancak papatya arkadaşımız yardımcı olacak.
Sevgili yağız 59 paylaşmak için burdayız elimizde olan birşeyse severek paylaşırım.Önce resimleyelim istiyorum.Kime ne göndereceğimiz belli olsun,paketleyip hepsini aynı gönde gönderirim diye düşündüm.

papatya367 14-04-2009 21:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi e_mine (Mesaj 400113)
yağız ben yeni üyeyim bu özeli nasıl kullanabilirim beni aydınlatırsanız sevinirim

sevgili e_mine ben de burda yeniyim özelden yollamak için yollamak istediğin kişinin üye adının üzerine tıkla orada özel mesaj gönder e tıkla sevgilerimle....

e_mine 14-04-2009 21:56

çok teşekkürler papatya

e_mine 14-04-2009 22:18

papatya ve bağdada sabırsızlıkla resimleri bekliyorum bugün yetişirmi uykum geldi yatamıyorum :)

Bağdadi 14-04-2009 22:25

Bugün yetişmekten vazgeçtim daha sonrası için bile ümidim kalmadı :)))
Resimsiz gönderirim artık ! Ne çıkarsa bahtına.Teknoloji özürlüyüm e mine kusura bakma

e_mine 14-04-2009 22:29

sorun deil bende öyleyim:))))))))) özelden adresimi yazarım bana ne kadar göndersen hayır demem :)))))))ben çok yeniyim çeşidim bir elin parmakları kadar sevgilerimle iyi geceler

Yağız59 15-04-2009 10:02

Sayın e mine mesajınızı göremeden Pc başından kalktığım için üzgünüm. Ancak bu sitenin güzelliği; ****** diğer arkadaşlarım derhal size yardımcı olmuşlar banada sadece bu açıklamayı yapmak düşmüş :)

Saygı ve sevgilerimle...

Bağdadi 15-04-2009 11:20

Bir dondurma kabının içine iki normal ikide kıvırcık alovera sığdırabildim ve senin sıranı savdık Yağız 59 kardeş ! Güle güle yetiştirmen dileklerimle...

Bağdadi 15-04-2009 11:33

Ne kadar gönderirsen hayır demem demişsin,başka gönderen arkadaşlarda olur ve sonunda ... Benim gibi evde sana yer kalmaz :))

Güngör Salman 15-04-2009 12:58

Sayın oobd ve emel-erman dün kaktüslerinizi gönderdim güle güle büyütün.

oobd 15-04-2009 13:31

çok teşekkürler sevgili güngör salman.. paylaşımınız çok mutlu etti beni..ptt kargoylamı gönderdiniz acaba?

Güngör Salman 15-04-2009 13:50

Ptt kargo canlı almıyoruz dedi:)) express kargoyla gönderdim ödemelerini ben yaptım sevgiler.

oobd 15-04-2009 13:58

şimdi geldi kargo,çok incesiniz,zahmet etmişsiniz..
şehirler arası yolculukta giderken görüp otobüsü durdurup küçük bir kesik atıp almak istediğim kaktüs bu..
kaynana dili diye biliyorum ama,farklımı acaba..
diğeri sukkulent çeşidi sanırım..çiçekte veriyormu acaba?

Güngör Salman 15-04-2009 14:03

Evet benimde bildiğim kaynana dili.diğeri sarı çiçek veriyor sevgiler.

oobd 15-04-2009 14:16

çok teşekkür ederim size.. eğer istediğiniz çiçek varsa söyleyin bende varsa sizede göndereyim..

Bağdadi 15-04-2009 18:23

3 Eklenti(ler)
Sanıyorum resim yüklemeyi becerdim :))

Güngör Salman 15-04-2009 18:39

sayın Bağdadi fotoğraf yükleme işi tamam sanırım:))

ssermet 15-04-2009 18:43

bende bu paylaşıma katılmak istiyorum.lithopslarını ya da başka türleri paylaşmak isteyen olursa olursa zevkle kabul ederim.bende de mammilaria türlerinden birkaç çeşit var. yakında onları paylaşabilirm...

dua-çiçeği 15-04-2009 20:05

sayın bağdadi aleoveralarınız çok güzeller en sonuncudan gönderebilir misiniz? adresimi özelinize yazıyorum.saygılar

Bağdadi 15-04-2009 22:41

Sayın Güngör Salman tam değil sanıyorum.:)) Sayfayı berbat ettim.Resim küçültmeyi öğrenmek zorundayım.Duaçiçeği o beğendiğinden küçük köklü yok yanlız ancak çelik koparabiliriz yani köksüz onun içinde mevsimi geç olmadımı sence.

narinkrgl 15-04-2009 23:11

Merhaba arkadaşlar.Benim size bir sorum olacak.Benim bir tane kaktüsüm var,daha doğrusu bir kaktüsün yavruları.Durumları hiç iyi değildi.Bende güneş alamıyor diye balkona koydum,bugün baktım kızarmışlar,özellikle yeni yeşillenen uçları.öLeceklermi sizce yoksa tam tersi canlanıyorlar mı anlamadım :(

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025