![]() |
bende isteye bilir miyim? :)
|
Elimde fazladan 2 kök mammillaria gracilis ve 5-6 kadar linkteki sukulentten var. Elimde olmayan kaktüs ya da sukulentlerle takas etmek istiyorum.
http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=169 |
Alıntı:
|
Leş kaktüsü kalmadı elimde dağıtım yapacağım zaman buradan açıklarım...
|
Arkadaslar,bende de aloe vera var..Lithops lar dikkatimi cekti.Fazladan tohumu olan ve paylasmak isteyen varmi?
|
Merhaba arkadaşlar,
Ben yeni kaktüs toplamaya ve yetistirmeye başladım. henüz 4 tane kaktüsüm var hiç sukulentim yok. Elinde fazla tür bulunan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Açgözlülükten değil sadece kaktüsleri çok seviyorum ve neredeyse günümün yarısı onları araştırmakla geçiyor. Yardımcı olursanız sevinirim... tel: 0507 745 50 75 msn: confuest@hotmail.com |
Alıntı:
Bizim yollıyacağımız sukulente ödeyeceğiniz kargo masrafına, orada cok güzellerini bulabilirsiniz. Hem fiyatlar da uygun, çeşit bol. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgilerimle. |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim ancak karşıyaka seraları dediğiniz yer tam olarak neresi oluyor :confused: |
Karşıyaka mezarlığı diye sorarsanız bulabilirsiniz. Mezarlığın karşısı. Ben bir kere gittim.
Ankara lı üyeler size yardımcı olacaktır. Bol sukulentleriniz olsun. |
Evet Cemo haklı Sn. confuest Ankara da özellikle de karşıyaka da birçok sukulent veya kaktüs bulabilirsiniz hatta mümkün olsa ben bile ordan alışveriş yapmak isterim. Çünkü arkadaşlar inanılmaz sukulent alışverişi yapmışlar:) Umarım birçok sukulentiniz olur.
|
Alıntı:
|
Benim elimde bol miktarda Graptopetalum paraguayense çeliği mevcut,malumunuz üzere her yaprağında çabucak köklenen bir suculent çeşididir.Arzu eden arkadaşlar özelime isim ve adres bilgilerini yazarlarsa gönderebilirim.
|
Ben talibim
|
Herkese selamlar.
Ben kocaelinde yaşıyorum, paylaşmak istediğiniz her türlü kaktüs ve sukulente talibim. herkese bol çiçekli günler diliyorum. |
bende talip olabilirim.
|
bende alabilirmiyim
|
Arkadaşlar özelime isim ve adres bilgileri gönderenlere bugün kargoladım,isteyen arkadaşlar adres bilgilerini gönderirlerse kargoya verebilirim.
|
serilaaa biraz önce kargo kaktüs ve sukulente çeliklerini getirdi çok teşekkür ederim özeninizden dolayı
|
hala kaktüs çeliklerinzden paylaşabilecğnz gibi elinzde varsa bende çoook isterim.hiç çeşit bulamıyorum bizim burada çiçekçilerde.göndirsenz çok makbule geçer çok mutlu olurum:)
|
Merhaba bende aydındanım aydın ve cevre ıllerdekı arkdalsarla elımızde fazla olan turlerı karıslıklı olarak paylasmak ısterım yaklasık 10 çesıt kadar kaktusum var en kısa surede resımlerınde paylasıcam
|
Kaktüs veya succulent çeliği ile bizleri mutlu edecek arkadaşlar var mı ?
|
benim kaktüslerim var ama çok çeşit degil isteyen olursa gönderebilirim
|
kaktüs
Alıntı:
Merhaba, sn.kntlmelek, kaktüs çeşitlerinizi fotoğraflarsanız, talep daha rahat olur, bizde olmayanı buluruz, bende aloe-vera var paylaşırız, sevgiler. |
3 Eklenti(ler)
işte benim yavrularım..
|
1 Eklenti(ler)
türü ve çeşidini bilmiyorum ama kocaman oldu artık sağlıksız görünüyor... 1. resimdeki bundan ayrılmış bir çelik...
|
elimde sadece bu 3 çeşit var arzu edenle paylaşabilirim ayrıca bende sizlerden kaynana dili ve kaynana topuzu rica edicem... elinde olan benimle paylaşmak isteyen varmı???
|
Yıllardır bizimle beraber olan bu dev Kaktüsü takas etmek istiyorum.
Hiçbir sağlık problemi olmayıp en alttan yeni bir yavru çıkarıyor. yavrusu fotoğraftakine göre şimdi daha da büyüdü. cinsini bilmiyorum, biliyorsanız yazar mısınız. Kargoda kırılma ihtimali nedeniyle Eskişehir içi daha uygun olur. Belirli bir takas listem yok. Uygun bir ya da birkaç bitki olabilir. büyük bir kaktüs veya orta boy bir kaç kaktüs de olabilir. http://i55.tinypic.com/vpc83l.jpg |
Sevgili refiye,2234 nolu mesajınızdaki 3. resim atlas mı?
|
ewet bende cinsini az önce öğrendim. forumu gezeken :)) sadece 3 dal gibiydi. 1 dalı bıraktım diğer 2 dalı parçalayıp ektim ama bakalım tutacakmı???
|
kaynana topuzu veya dili isteyen olursa gönderirim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025