![]() |
:(
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende çiçek açan kaktüslerden istiyorum mümkünse paylaşanların elinde böyle kaktüsler varsa lütfen foto koyabilir mi
|
kış geldiği için dagıtıyorum
|
resimlerini yükleyabilirsem koyayım
|
sayın kntlmelek, resim yoksa cinslerini de yazabilirsiniz. ben de talibim kaktüslerinize.
|
sayın kntlmelek ben de istiyorum kaktüslerinizden lütfen :)
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar tam ismini henüz çiçek açmadığı için bilmediğim stapeliamdan 4 kişiye 2 şer çelik gönderebilirim. İlgilenenler özel mesajla bana adreslerini iletebilirler.
|
Alıntı:
|
çok güzel olmuş emeğinize sağlık
|
merhabalar , ben yeni üye olarak aranıza katıldım ,ve neden daha önce bu grubu duymadım diye de hayıflandım ....
Değerli dostlar elinizde eğer hint inciri diye bilinen kaktüsten varsa ve paylaşabilirseniz memnun olurum. Paylaşım yapabilecek arkadaşlar için iletişim mailim : dogan-f@hotmail.com şimdiden teşekkürler ... |
Herkese merhabalar kaktüsleri çok severim bu alış veriş ortamında bulunmaktan çok mutlu oldum dolayısı ile
|
Bende kaktüs paylaşımına katılıyorum. Henüz iki tanecik var. Birisi yavrulu. Önümüz de ki günlerde fotoğraflarını ekleyeceğim.
|
5 Eklenti(ler)
elimde paylaşabileeğim cinsler şu anda bunlar .... daha çoktu ama bazı şerefsiz komşularımın kocaman saksısıyla birlikte çaldıkları cinslerim şu an yok malesef benimle karşılıklı değiştokuş yapmak isteyenlerin mesajlarını bekliyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 253776birde bu kaynana dilinden var ama daha küçük sayılır
|
bende de var. 10 kadar fazla kaktüs ama türünü bilmiyorum. ben bir arkadaşın annesinden istemiştim. kadın abartmış 25 tane falan yollamış. bir kaç arkadaşa hediye ettim. am hala elimde var. türünü bilmiyorum ama çiçek açıyormuş. isteyen var ise paylaşabilirim...
|
Alıntı:
|
Kemal Kabcık Bey aloesini paylaşıyor. Kendi başlığında yazdığı için görmemiş olabilirsiniz.
http://www.agaclar.net/forum/886833-post1007.htm |
sn:ILGAZ TOYDEMİR acaba 2285 no lu mesajdakı 3/4/5 numaralı resımlerdekı kaktuslerden bana gonderme sansınız varmı acaba eger gonderırsenız cok sevınırım saygılarımla
|
4 Eklenti(ler)
Arkadaşlar, bende de bir aloevera (sarı sabır) var ama hangi cins bilmiyorum. Bir de bir yerden aldığım farklı türde aloevera var. Bunların tam ismini bilen varsa sevinirim. Büyük olanı kanayan bir yere kesip bastığınızda kanı pıhtılaştırıp kesebiliyor. Aynı zamanda yanık tedavisinde de başarılı. Yanan yere suyunu sürdüğünüzde su toplamıyor.
|
hala dağıtımda olan kaktüs var mı acaba?
|
Kaktüs kardeşliğine ben de katılmak istiyorum :) Ama henüz paylaşacak bir kaktüsüm yok maalesef...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dün sıkıntılı geziniyorken bulduğuma acayip mutlu olduğum bi site , kötü geçen bi iş günün tüm sitresini aldı diyebilirim,yeni bi kaktüs koleksiyonum var,sizlerin arasına katılmakdan müthiş memnunum :)
|
Kaktüs kardeşliğine bende katılmak istiyorum. Echinopsis türlerinin tavruları var. İsteyen arkadaşlarla takaslamak isterim...
|
benim hiç kaktüsüm yok ama siteye girince çok heveslendim
elinde kaktüs tohumu **** filizi olanlar bana da göndere bilirler mi? |
benim evde cahilce baktığım kaktüsüm çiçek açtı. dünyalar benim oldu. şimdide internetten tohum satın aldım. önce 2 tanesini ekip deneyim kazanayım diyorum yoksa tüm tohumları ziyan edebilirim (:
aldığım tohum şu:argyroderma bilgilendirmek isteyen olursa çok sevinirim.. |
merhaba arkadaşlar,
kaktüs yetiştirmek isteyen ve bu işe yeni başlayan 3 kişiye birkaç yavru göndermek istiyorum..özelden adresini mail atan 3 kişiye göndereceğim..selamlar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025