![]() |
Sayın Murat Turhan, Kaktüsleriniz nelerdir fotoları varsa yükler misiniz. Yollayacağınız kaktüslerden bizde olabilir bu yüzden kimsenin hakkını gasp etmemek adına olmayan kaktüslerden istemek daha mantıklı değil mi.
|
ben ala bılırım gonderebılırmısınız banada
|
İyi günler,
Ben kalan kaktüslerinizden edinmek isterim.Küçük olmaları hiç farketmez.Zaten karışık bir ekim deniyorum.Ben de size adlarını hatırlayamadığım iki çeşit, çiçek açan anaç ve çok iyi durumda kaktüslerimden yollayabilirim.Bol çiçekli günler. |
Bende isterim eyer tabi kaldıysa tşekkürler
|
Alıntı:
Alıntı:
Sayın hmdundar ve Sayın çiçeksever67; adres bilgilerinizi özel mesajla yollarsanız diğer arkadaşların kargolarıyla birlikte sizinkileri de birkaç gün içinde yollamaya çalışayım. |
Acaba Lithopsu olan var mı? Eğer lithopslarını paylaşmak isteyen varsa ben talibim.
|
merhaba;
hala varsa Mammillaria gracilis istiyorum bendee :) benim de gönderebilecek yavrulamış kaktüslerim var ama fotoğraf ekleyemiyorum :( |
Merhaba,
Kargo yollayabilme imkanınız oldu mu acaba? |
Alıntı:
|
Sorun değil küçük de olsalar yetiştiririm.Sizden haber bekleyeceğim.
|
Tekrar merhaba. Kargoları hazırladım ancak adres bilgilerini göndermeyenler için 2 gün daha bekleteceğim. Ayrıca henüz kargo firmasına sormadım ama teslim alan kişinin gerçek adı soyadı ve telefon numarası da lazım olacak diye tahmin ediyorum o nedenle bu bilgilerin de tamamlanması daha iyi olur, zira bazı arkadaşların sadece burada kullandığı nicki mevcut. Kargoları yollayınca takip numaralarını ve detayı bilgileri ilgili kişilere ileteceğim.
|
sn mico kargoları verdiniz mi?
|
Kargoları bugün Sürat Kargo'ya teslim ettim. Takip numaralarını ilgili kişilere özel mesajla gönderdim.
|
Merhaba arkadaslar ...Bu miniklere bende hayranim kolesiyonuma ilk adimlar için desteklerinize talibim şimdiden teşekkurler...
|
tesekurler mıco bey sabırsızlıkla beklıyecegım bu arada epey bır kaktus edındım insallah tutarlar :)
|
Sayın Mico,
Özelden mesaj attım size ama bir de burdan teşekkür etmek istedim.Paylaşımınız çok güzeldi.İyi günler dilerim. |
Alıntı:
kaktusunuzu aldım mico bey cok tesekurler , Bende aloe vera var ıstersenız gönderebılırım |
Alıntı:
|
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kaktüsseverler. Epyce zamandır siteye malesef giremiyorum.Bazı önemli nedenlerden dolayı. Artık zamanı geldi dedim ve tekrar geldim. Bu arada benim kaktüslerimin çoğu malesef yaz tatilind eçürümüş,bozulmuş. Elimde kalanlar iyi çok şükür ama büyümediler bir türlü. Buradan benimle kaktüs paylaşımı gerçekleştiren herkes tekrar teşekkürler. Eğer yine benimle paylaşımda bulunmak isteyen olursa seve seve kabul ederim.
|
succulent yaprakları
1 Eklenti(ler)
merhaba arkadaşlar elinde fazla olan veya takas etmeyi düşünen succulent seven arkadaşlar varmı:p
|
bu cinste mevcut
1 Eklenti(ler)
elimde şuan
|
[QUOTE=ÖZGÜRİX;1150625]Merhaba arkadaşlar bu tür kaktüşler arıyorum acaba yardımcı olabilecek var mı?
Chamaecereus silvestrii merhaba elimde mevcut ne kadar lazım :D |
heralde bu olması lazım
1 Eklenti(ler)
istiyen izmirli arkadaşlar vardı sanırım
|
Eğer paylaşıcak olan varsa seve seve kabul ederim =)
|
elinizde varsa bende isterim
|
Alıntı:
|
merhabalar elinde alttaki resimde olandan ve paylaşmak isteyen var mıııı
http://farm8.static.flickr.com/7328/...b5d35d04d7.jpg |
Arkadaşlar merhaba. Bu yılan gibi olan kaktüsten köklü olarak birinden almıştım havalar iyi güneş görsünler diye dışarı koymuştum gece soğuk olmuş kaktüs yumuşamış ve kahverengileşmiş ama toprağın üst kısmından bir iki santim kadar yeşil kısım duruyo ordan kesmeli miyim ya da ne yapmam gerek yardımcı olursanız mutlu olurum.
|
Bence kuru topraga dik toplamaya çalışır toplamazsa ana gövde sanıp yanlardan yavru verir ama yumuşaklık gidene kadar sulama bende yaşadım hadi bakalım inşallah ayaklanır
|
Kuru zaten toprak şimdi de kalsın o zaman öyle .. tesekkür ederim..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025