agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)

Beğeni Düzeni77Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-01-2013, 18:31   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 04-11-2012
Projenin gidişatı ile ilgili bir kaç fotograf paylaşmak istiyorum...

Cihaz daha geliştirme aşamasında olduğu için minik bir deney kartı oluşturdum kendime...Genel olarak bütün ölçüm işlemlerini (ec ve ph )
bu kart ile denemeler yapıp asıl proje için somut ilerlemeler kaydetmeye çalışıyorum...

Genel manada yazılım testi lcd konfirikasyonu vs. tüm işlemleri şuan için geliştirme aşamasındayım...sensörler ile ilgili ölçümlerin yapıldığı yazılımın geliştirmesi bittikten sonra asıl kontrol kartının tasarımıda yavaş yavaş şekillenmiş olacak...

Şuna kadar çalışmam dolayısı ile evde kaldığım vakitlerde deney kartının çizimlerini bitirip bu gün itibari ile ec ölçümünde net sonuçlar elde etmeye başladım...Resimlerden anlaşıldığı üzere ölçüm kısmında da ufak tefek sıkıntılar var..Ama onlarında çözümlemelerini bitirmek üzereyim.. 2.2 ec yi 2.1 ec ölçüyor...

Bunların dışında önümüzde ki günlerde ph sensörü de geldiğinde ph ölçme kısmınıda bitirp ufaktan ufaktan ürünü ayaklandıracağız...

fotografları eşimin telefonundan çetkiğim için çözünürlük biraz kötü...İlerleyen günlerde yine daha net fotolar paylaşacağım...

iyi çalışmalar..

Eklenen Resimler

yalandünya59 beğendi.
Mustafa_cmbz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025