Sevgili Smnvrl,
Bu davranışınız çok hoşuma gitti, ne kadar erdemli bir insan olduğunuzu gösteriyor.
Benim seralarım var, konumun altında görmüşsündür mutlaka, yani fiiliyatta bu işi ticari olarak yapmaya çalışıyorum (tarımı).
Dolayısıyla Ar-ge'lerinizi veya düşündüklerinizi benim seralarımda ve arazimde denemeyede hazırım, klavye başında size ahkamlık yapacak halim yok, ben reele inanan, yaşadıklarına inanan, emeğin ne demek olduğunu, kaybın ve kazancın nedemek olduğunu çok iyi biliyorum.
Aman sevgili kardeşim burada klavye başında ahkam kesen arkadaşlara inanarak tüm varınızı yoğunuzu topraksız tarıma yatırmayın diyorum, bilerek, görerek, yaşayarak, satarak, sonuca gidin diyorum.
Bak Manisada ali adında bir adam 1 dönüme 35000 kök çilek ekmiş, 35000 kg ürün çıkartmış 3 tl ortalamadan satmış 105,000 tl hasılat elde etmiş, gibi mişli muşlu süslü kelimelere aldanmayın.
Yapın,görün diyorum, benide yanlış anlayan arkadaşlar olduysa bende herkesten özür dilerim.
Benim yaşam tarzım bu abi, mışla muşla bu işler olsaydı bu forumda formül yapmasını öğrenen arkadaşların şimdiye kadar köşe olması gerekirdi.
Aman genç arkadaşım dikkat et, unutma iyilerde var mutlaka bu forumda..
Kalın sağlıcakla....
|