Sevgili Smnrvrl,
İlkönce şunu belirteyim, birbirinizden özel olarak görüştüğünüz pm'leri lütfen buraya atmayın, hiç samimi olmuyor.
Bende mustafanın 'köşeye sıkıştırma' lafını ciddiye almaya başladım.
Abi bu özel meseajları buraya atarak ne yapmaya çalışıyorsun, sen elektronik mühendisi olabilirsin ancak unutmaki el elden üstündür.
Bu şekilde bir uslupla bu kardeşimize yaklaşacağına veril el ele çıkarın adam gibi bir proje sizleri ayakta alkışlarım.
Ben cihazda neler olmalı diyorum, siz ise hala konuyu dallandırıp uzatıyorsunuz, inanın hiç hoş olmuyor bu durum.
Arkadaş gayet dürüstçe yazmış, ben ticari olarak bu işi düşünüyorum demiş, ne deseydi abi ben burada babamın hayrınamı yapıcam bu işi deseydi, Peki sevgili smnrvl, burada 'sera bekçisini' tasarlayan ağabeyimiz babasının hayrınamı yapmış, 'sera bekçisi'ne patent almış üretmiş, satmak istemesi, ticaret yapmasının neresi yanlış.
Ayrıca Kudret Tezel Sera bekçisini satıyor, sevgili dostum unutmaki bedavaya vermiyor...
Bu büyük üstad içinde böyle, Mustafa içinde böyle, Sevgili Tartes içinde böyle, bak sevgili dostum bu bir sektör 'Topraksız Tarım' herkes kendi çapında biryerlerden sebeplenecek.
Ayrıca sanada bir teklifim var sevgili smnrvl,
Ben hiçbirinizi kırmayacağım, Kudret Hocadan 1 adet sera bekçisi aldım, Mustafadan da 1 adet 'sera cambazı' alacağım, yap sende sendende 1 tane almazsam adımı değiştiricem.
Hepsini yan yana 3 platforma koyarız aynı ürünü ekeriz, bakalım hangisi daha iyi çalışacak hangisi daha doğruya götürecek, hangisi daha fazla ve lezzetli ürün almamızı sağlıyacak.
Eğer bu senin tasarladığın cihaz olursa söz veriyorum sana ölene kadar senin yanında olurum, herkonuda söz...
Bu konuyu gereksiz yere lütfen başka tarafa çekmeye birbirinizi taşlamamaya olumlu eleştiriler yapmaya davet ediyorum...
Tüm dostlara saygılar....
|