![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
vallahi boynuz özellıkle yazılıydı ben espırı olmasın dıye yazmaktan kaçındım... birde bulması oldukça zor olacagından yazmaya gerek duymadım bulabılırsenız çok ideal olur müthiş azot kaynagıdır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
boynuz konusu oldukça hassas başka alternatıflere baksak daha iyi olur..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Safranlı. Ben bir kaç tane buldum. Dekopaj testeresi ile talaş şekline getiridim. Yeni bir balık enzimi yapmıştım. Onun içerisine ilave yaptım. Hem muz, hem bu talaş azot bakımından fazla mı gelir acaba. Bir sakıncası var mı. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
azot gıbı malınız olsun tek yapmanız gereken enzımınız olgunlaştımı sulama oranını arttırmaktır azotunuzun yogun oldugunu düşündüğümüz enzımı ıkı kat sulandırıırız olur bıter benım sulandırma oranın 1 lite enzıme 100 litre su dur balıklı boynuzlu enzımın sulandrmasını 1 e 150-200 yaparsanız gayet guzel olur dostlarım enzım toprak için hazır baklavadır sındırımı hızlııdr kısmetse uygulayan arkadaşalar en fazla 15-20 gunde degişimi fark edeceklerdır... Bende azot agırlıklı enzım yapmaya gayret edıyordum ancak toprak tahlılınde potasyum çok eksık çıktı mecburen bu sefer potasyum kaynaklarına yöneldım dostlarım enzım dedıgımız şey bedava hazıne ne bulduysanız ne yapabılırsenız kardır... Sureklı kullandıgımızda mutfaktakı nevalede mevsıme göre degiştiğinden dogal olarak npk oranları dengeyı bulacaktır.... şu doganın akısına bir bakarmısınız azot kaynagı malzemeler bu mevsımde bol bulunur bır az sonra fosfor ve potaş acısından bol olan bezelye kabugu çıkacaktır daha sonrada potasyumun kaynagı salatalık kabugu patates kabugu bolca olacaktır |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|