Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi agozce
Bende hiç süzmüyorum. Şişe bitene kadar kullanıyorum. Sonra kalanları toprağa karıştırıyorum.
Sayın Safranlı , enzimin azot oranını arttırmak için nişasta konusunda düşünceleriniz nedir? Hiç deneme yaptınız mı?
|
nişasta konusu hep aklımda ama henuz uygulamadım
azot konusunda özel malzeme seçmeye çalısıyorum
azot kaynagı olarak cevremızde çok şey var
hemen listemi tekrar önüme alıyorum
yumurta kabugu 2,25 oranında azot kaynagı
tüy-kıl 15,3 (bakın ne kaynaklar var)
balık 8,0 (mevsım sonu gelıyor acele etmelı ben yaptım)
ve nişasta 6,4 buda çok ıyı bır rakam
tırnak 12,5 (ben bu kaynagı sıcak suya ellerımı yıkayıp kullanıyorum)
hem temizlik saglık ve bedava hazıne....
daha ne olsun ki.....
ceviz kabuguda çok ideal ben bunu çok kullanıyorum biraz çözülmesi uzun sürüyor ama olsun..
cevizin degeride 2,5 ....
yani etrafımız her yönüyle hazinedir...
dostlarım doğanın mucizesi önümüzde duruyor...