View Single Post
Eski 13-04-2012, 07:56   #928
Safranlı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-01-2010
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,281
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi agozce Mesajı Göster
Sayın Safranlı çok teşekür ederim....

'' Kıl, tüy ve özellikle ceviz kabuğu (yeşil mi? kuru mu? biraz daha açarmısınız? Nasıl kullanacaksınız?

Yeşil Yonca ve fiğ azot için kullanılamaz mı?
ceviz kabugunda kuru odunsu kabugu kullanıyoruz
kendınızi de fazla sıkmayınız
cennet vatanımızın mış gibi tombul fındıkları var
her yerde satılıyor
alırsın ıkı kılo
agır agır
coluk cocuk keyfını çıkara cıkara yersın
sonra enzım yaparsın keyfıne bakarsın
cevızın yesıl kabugunu bılemıyorum
ancak pek uygun gelmıyor bana...
yeşil yonca fiğ ve benzerı olanlar çok ideal olur...
direk azot kaynagıdır....
eşşek yoncası denılen yabanı turde yuzde 2,45 azot 0.5 fosfor ve 2,10 potasyum var
yanı pıyasada bir çok hazır ürüne yakın besın degerı var....
hep söylüyorum
muz posasını sakın ıhmal etmeyın
benım favorımdır
1,75 azot degerıne sahıptır..
kısaca etrafımızda ne hazıneler var neler...

Safranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön