View Single Post
Eski 12-04-2012, 08:02   #924
Safranlı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-01-2010
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,281
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
Kısaca anlatır mısınız?
Bugün biraz balık aldım ve temizlediğim iç kısmı çöpe atmak istemiyorum.. Artıklar da işe yarar değil mi?
fazlasıyla işe yarar
balığı fazla bekletmeden
bidona koyun
yeterlı oranda pekmez ekleyın
mutfanızdakı artıklarıda doldurun
tepesıne balon veya kapakla kapatın olsun bıtsın
balık enzımını olgunlaşması uzun sürüyor
2 ay kesın sürer
çok koku yapar
uygun bır yerde hemen yapmaya başlayınız
bir ölçek pekmez
3 ölçek artık ve balık
10 ölçek su oranını saglayın olsun bıtsın
yanlız havasının düzenli alınması çok önemlı

Safranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön