agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-04-2013, 22:20   #11
Ağaç Dostu
 
SAHIRE's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-02-2008
Şehir: Muğla
Mesajlar: 649
Galeri: 27
Arkadaşlar, vaktim oldukça enzim konusunu okuyordum. Yaklaşık 2 ay önce ufak bir kavanoza soyduğum elma kabuklarını koydum, üzerine iyi su ekledim ve mutfak penceresi önüne bıraktım. Kavanoz kapağı kapalıydı. (Malesef gaz çıkış düzeneği yapmaya da vaktim olmadı.)Ara ara ne olmuş acaba diyerek kapağı açtığımda fıslamalar tıslamalar oldu Tekrar kapattım. Bir kaç hafta önce yine açtım, hafif sirkemsi kokuyordu az içtim, tadı da sirke gibiydi ama bir yudumdan fazla içilecek gibi de değildi Bugün baktım iyice sirke gibi keskin kokuyor ama kötü bir koku yok. 10 katı kadar su karıştırıp evdeki çiçekleri bu suyla azar azar suladım. Bakalım n'olacak) Merakla bekliyorum.

SAHIRE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025