View Single Post
Eski 10-04-2013, 21:33   #1427
SAHIRE
Ağaç Dostu

SAHIRE's Avatar

Giriş Tarihi: 11-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lonicera Mesajı Göster
Yaklaşık bir aydır bazı bitkilerimde kullanıyorum, sonuç mükemmele yakın. Sıvı içerisine hava vermeyi hiç kesmedim, bidon ağız kısmında bembeyaz oluşumlar var. Sanırım bunlar faydalı bakteriler. Makine sorunlu olduğu için resimleyemedim. Uygulama yaptığım bazı bitkilerde erken çiçeklenme mevcut, özellikle frenk üzümünde ve kamkatlarda tam belirgin. Sardunya ve bodrum papatyası ise sanırım ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Hem sürekli dal ve yaprak veriyorlar hem de çiçekleniyorlar.

Balık enzimini ise ilk kullandığım bitkilerde yapraklarda yanmaya sebep oldu, daha fazla seyrelterek kullandım. Yapraklarda etkisi çok fazla belli, hem daha koyu yeşil hem çok irileştiler. Bence tam bir tonik olmuş)

Böylece kendi doğal gübremizi elde etmiş olduk. Katkısı olan, emeği geçen herkese teşekkürler.
Sevgili Lonicera düzeneğin fotoğrafını eklersen çok sevinirim) (Zahmet olmassa tabii) Ben hala tam anlamadım o olayı da... Bir de balık enzimi nasıl oluyor?? Benim çiçeklerde çok olumlu bir gelişme henüz yok

SAHIRE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön