Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ezo
ilk enzim denemem başarısız ikincisi ise bana göre çok güzel oldu ve dün enzimimi süzdüm.ancak enzimi süzerken üzerindeki beyazlaşmaların çoğu süzgeçte kaldı. Süzme işlemini sizler nasıl yapıyorsunuz?
Düz akşam demir ağırlıklı olması için (limon ağacıma) ıspanak ağırlıklı havuç ve elma ile tekrar enzim yaptım. Bu herhalde bir hastalık ve bana da bulaştı. Evde biraz atık çikınca ne yapsam diye düşünmeye başladım.
|
artık spesifik enzimler yapmaya başaldığınıza göre müthiş yol kat etmişsiniz....
Tebrik ederim
bitkilerimize perhiz yapanlar gibi yok protein yok şeker oranı fazla gibi hesaplr yapmaya gerek yok
dünyamızın en mükemmel varlıgı toprak bir çok şeyi tolere edebile bir mucizedir
bizler enzimlerimizi topragın şefkatlı kollarına verrelim iş tamamdır
toprak bu hazinenin kıymetini fazlasıyla bilecektir
enzime devam
hele bu ayalrda hiç durmamalıyız