View Single Post
Eski 04-04-2013, 22:20   #1423
SAHIRE
Ağaç Dostu
 
SAHIRE's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-02-2008
Şehir: Muğla
Mesajlar: 649
Arkadaşlar, vaktim oldukça enzim konusunu okuyordum. Yaklaşık 2 ay önce ufak bir kavanoza soyduğum elma kabuklarını koydum, üzerine iyi su ekledim ve mutfak penceresi önüne bıraktım. Kavanoz kapağı kapalıydı. (Malesef gaz çıkış düzeneği yapmaya da vaktim olmadı.)Ara ara ne olmuş acaba diyerek kapağı açtığımda fıslamalar tıslamalar oldu Tekrar kapattım. Bir kaç hafta önce yine açtım, hafif sirkemsi kokuyordu az içtim, tadı da sirke gibiydi ama bir yudumdan fazla içilecek gibi de değildi Bugün baktım iyice sirke gibi keskin kokuyor ama kötü bir koku yok. 10 katı kadar su karıştırıp evdeki çiçekleri bu suyla azar azar suladım. Bakalım n'olacak) Merakla bekliyorum.

SAHIRE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön