agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni282Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-09-2010, 21:34   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster

... Duyduğuma göre oralarda doğal salamurayı bırakmışlar, kostikliyorlarmış hep. Sizinki bu bakımdan da örnek olacak.
Salamura zeytini pek sevmezdim. Belkide kostikle yapıldığındandı.

Bir gün Ayhan bey misafirlerine tanıtıyordu. Birer tane verdi. Dayanamadım bir avuç aldım, çerez gibi yedim.

Salamuranın laktik asitle yapılması, zeytinin o kendine has tadını da koruyor. Aromatik bir tat ... Bu yıl ben de deneyeceğim.

Sn. Meyvelitepe bu konuda da size minnettarız. Teşekkürler.

Ayazkızı ve Vegy beğendi.
Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025