View Single Post
Eski 11-06-2010, 23:09   #38
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi indomie Mesajı Göster
Bu hafta sonu çocukluk arkadaşlarımla, Cumartesi akşamı eski Foça'da buluştuk. Yemek sonrası geceyi Dikili'de arkadaşımın yazlığında geçirdik, Pazar sabahı kahvaltımızı Cunda adasında yaptık ve tekrar Dikili'ye döndük. Akşam üzeri mangalımızı yaptıktan sonra mecburen İzmir'e geldik.

Giderken ve dönerken Aliağa'dan geçişlerimizde aklımda hep sizler vardınız. Keşke nerede olduklarını bilseydim de uğrak yapıp bir acı kahvelerini içseydim, kahvemizi yudumlarken de bahçe konusundaki engin tecrübelerini dinleyip biraz feyzalsaydım diye hayıflandım durdum.

Bir dahaki sefere görüşebilmek ümidiyle selamlar, saygılar. Yolunuz düşerse sizleri de Çeşmealtı'ya beklerim.
Oooo Sn. indome,

ne güzel bir tatil yapmışsınız böyle, iki gün. Hemen bir yıllık izin mi alsam acaba.

Mangal falan... tam acı bir kahve gidermiş gerçekten. Aliağa'dan geçerken şu telden (özel e yazacağım) ararsanız sevinirim.

Ayhan Bey' in evi de yola yakın. Şimdilerde Bulgaristan taraflarında cebi de çekmiyor. Biraz kulaklarını çınlattık iyi oldu.

Sevgili indome, hepimiz birbirimizden etkileniyor ve çok şeyler öğreniyoruz.

Çiftci Eğitiminden sorumlu Sn. Ülkü Özkarakaş ve diğer uzmanlara da söyledim; Ağaçlar .net bizim referansımız ve burası açık fakülte gibi.

Selma hanım gerçekten çalışkan, özverili ve misafirperver. Ve örnek alınacak bir bayan. Ayhan Kaptan bu konuda çok şanslı. İki çocukları ile mutluluk(ları) hak ediyorlar.

Saygılar

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön