![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın eymenekin Elma dilim patatesler çok güzel oldu. Ama sirkeli suda yapılmadı. Sirkeli suyun sebebi nedir acaba. Sayın Kiraz. Kırmızı salçalık biberler bu yöntemle çok güzel oluyor. Fırından çıkartığınız bu biberleri sarımsak ilavesi yaparak zeytinyağın içerisinde muhafaza edin. Değişik bir tat elde ediyorsunuz. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tavada patates kızartmıyorum, Sn. Eymenekin tarifine benzer pişiriyorum. Sirkeli suyu hiç denemedim, kabuklarını soyuyorum, daha az yağ kullanıyorum patatesleri oldukça iri doğruyorum. Hiç patates sevmeyen eşim bile bayılıyor, çocuklar da tavada patates kızartmasını sormaz oldu. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bence sn.eymenekin patateslerin kabuklarını soymadığı için, sirkeli suyu, patatesin kabuğundaki toprakları arındırmak ve daha iyi temizlenmesini sağlamak için kullanıyor. Marul, taze soğan, tüm yeşillikleri yıkadıktan sonra, en son sirkeli suda biraz bekletirim. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2011
Şehir: merkez
Mesajlar: 30
|
elma dilim patates
Alıntı:
salçalı, kabuğu soyulmamış sarmısak dişleriyle ya da kekikli... hepsini deneyin. |
|
|
|
|
![]() |
|
|