View Single Post
Eski 24-11-2010, 22:35   #2
Mine Pakkaner
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Patlıcan ve patatesi bu yöntemle kızartmaktayım. Zeytinyağını önceden fırça ile her iki yüze de sürüp tepsiye yaydığım yağlı kağıdın üzerine diziyorum. Bir yüz kızarınca maşa ile diğer yüzü çeviriyorum.

Kabağı kızartmadan önce ise unluyorum, yağ sürmüyorum. Sarımsak sürülmüş tepsiye dizip üzerine salataya döker gibi çok az zeytinyağı gezdirip kızartıyorum. Kıtır kıtır oluyor.

Biberi tarif ettiğiniz gibi deneyeceğim. Hiç yağsız fırınlıyordum, bir de böyle deneyeyim.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön