View Single Post
Eski 24-11-2010, 22:45   #3
Ayşe Yıldız
Ağaç Dostu
 
Ayşe Yıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2010
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 2,536
Bende kabak mücverini fırında yapıyorum. Yağda kızartmak çok ağır oluyor.
Soğan, patates, sarımsak, kabak rendeleyip yomurta, un ve yarım çay bardağı kadarda sıvı yağ döküp, tuzunu, baharatlarını ilave edip harmanlıyorum. Altı yağlanmış tepsiye döşeyip ısıtılmış fırında yaklaşık 200 derecede 10-15 dakika pişiriyorum. Kare kare kesip servis ediyorum. Çokta güzel oluyor.

Ayşe Yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön