![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. praecox, Aslında burası yerimi bilmiyorum ama çok merak ettiğim için sormak sitedim.Acaba Orkide harcında mısır koçanı kullanmayı hiç denediniz mi? **** sizin bu konudaki görüşünüz nedir. iyi günler, |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik...
|
Mısır koçanını ilk kez sizden duydum hiç bir yerde de rastlamadım, hali ile denemedim de. Benim duymamış olmam kullanılamaz anlamına gelmez elbet ancak çabuk çürüyecceğini, kompostlanır olduğunu var sayıyorum, dolayısı ile sorun yine aynı. Çeviz ve fındık kabuklarını duydum gerçi denemedim ama mısır koçanının hiç duymadım. Sayın maliçetin, geçmiş çiçek saplarında bir hareket olmadığı halde yeni çiçek sürgünü veriyorsa o eski sapları kesin artık iflah olmıyacak gibiye geliyor. (Tabii bu güne dek kurumadılarsa, yeşil rengi kaybolmuş, gözleri kapatan yaprakçığın çoktan beyazlanmış olması gerekli) Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cevabınızı farketmemiş olmam nedeniyle geç kalan teşekkürüm için de kusuruma bakmayın lütfen. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçi onun da, hindistan cevizi torfu ndan pek bir farkı yok ama... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim kastettiğim püskül değil mısırı yediğiniz zaman içinde kalan odunsu kısımdan bahsediyorum.Yani nasıl ağaç kabuğu **** odun kömürünü parçalayıp kullanıyorsak mısır koçanını da aynı şekilde parçalayıp kullanabilirmiyiz diye merak etmiştim. |
|
|
|
|
![]() |
|
|