Arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlıyorum, Uzun bir süredir yazı yazamadım ve bu arada hasta beyaz phal.im düzeldi. Hocalarıma teşekkür ediyorum. Bu arada pembe bir phal. daha satın aldım. pembenin üzerinde keiki olşumu gerçekleşti. Fakat bu sefer beyazdaki gibi keikinin yanlarından kök çıkmadı şu an 1 cm uzunluğa ulaşan sanırım çiçek sapı var. Bu çiçeklerin en çok sevdiğim yanı da süprizlerle dolu olması. bahsettiğim keikinin bir alt boğumundan da birden bire çok hızlı bir şekilde çiçek sapı zannettiğim bir oluşum gerçekleşti. Bakalım ilerki günlerde neler olacak. Fotoğraflarla anlatmak isterdim ama makinem arızaladı servisden gelince en kısa zamanda resim ekleyip yorumlarını isticem.
Son olarakda sizlerden bir ricam olacak. Ben Nevşehirde yaşıyorum ve burda vilmorin bulamadım, bana kargo ile temin edebilecek arkadaş olursa çok teşekkür ederim ücreti bir şekilde gönderirim yeterki temin edebileyim. Şu ana kadar eskişehirden bir çiçekçiden aldıgım sıvı gübreyi kullanıyordum. Ordaki abi bana kendi orkidelerinde de bu gübreyi kullandıgını söylemişti ama üzerinde ortanca çiçekleri için diyordu

heleki şu ana kadar çiçeğime bi zarar vermedi. Gübre konusunda yardımcı olabilicek arkadaş bana özelden mesaj bırakırsa sevinirim. Saygılar...