![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2011
|
Önce kit ile deneme yapıp olayı öğrenmeniz en iyisi. Kitlerin kaç kilo olduğu ve ne kadar mantar verdiğinin önemi yok. Kitler mantar yetiştirmeyi kolay öğrenmeniz için hazırlanıyor. Adı üzerinde hobi kiti. Kit alıp ticaretini yapamazsınız ya da ailenizin mantar ihtiyacını karşılayamazsınız ama mantar yetiştirmenin son aşamalarını kolay uygulayabilirsiniz. İlginizi çekerse daha sonra ilk aşamaları yavaş yavaş öğrenirsiniz. @esa_38 Hobi kiti alıp hobi olarak üreteceğinizden sizin için tek bir mantarın yetişmesi dahi başarıdır. O nedenle evinizdeki ısının çok önemi yok. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-04-2012
|
Benim hobi kit dün geldi üzerinde küçük küçük mantarları vardı sanırım yerinide sevdi 1 günde büyümüş geldi bana ben kaloriferin yanına koydum karton kutu içinde altınada 1 tabak su koydum fotoğraflarını yüklerim birazdan ..Hobi kitin tahminen kilosu 2-2,5 kilo.Kargoya gelince şuan için bilmiyorum eşime sormam lazım.Ben sadece hobi kit istiyorum agromantardan cinsi istiridye dedim.Kolay iş ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-02-2013
|
Alıntı:
merak ettim şimdi nasıl bişey bir an önce yüklerseniz bende alıp denemek isterim sabırsızlıkla bekliyorum ![]() mantarlara dalıp bizi de bilgisiz bırakmayın sakın ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
üzgünüm ama her gün fotoğrafını çekicem .Kabloyu bulunca toplu atarım artık.Siz o zamana kadar almış olursunuz kesin. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() ses çıkmayınca bende dedim mantara daldınız inceliyorsunuz artık ![]() kiti merak ediyorum aslında nasıl olduğunu ona göre alacam ***. kendimde denicem ama miselller kilo olarak çok satılıyo en az 8 kiloluk buldum o da 75 tl diyor artı kargo ücreti ne kadar bilinmez tabi. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
Kargo yine aynıydı 12 lira. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
|
oooooooo mantara bak ![]() yandan da görebilsek ii olurdu tepeden çıkmış ve anlaşılan yazılardan da belli koparılmış bile ![]() hayırlı olsn güle güle büyütün ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
|
Gün gün çektiğim fotoğraflar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
|
@esa_38 Hobi kiti alıp hobi olarak üreteceğinizden sizin için tek bir mantarın yetişmesi dahi başarıdır. O nedenle evinizdeki ısının çok önemi yok.[/QUOTE] teşekkür ederim sanırım en başta kit ile başlasam deneyim kazanmam için iyi olacak dediğniz gibi. |
|
|
|
![]() |
|
|