agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni136Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-03-2010, 22:43   #11
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi harun25 Mesajı Göster
...
Nane,reyhan ve kekikleri yıkadım, ince ince doğrayıp örtüye sererek evde, gölgede kuruttum.
...
Sayın harun25,
Ellerinize sağlık. Nane, reyhan, kekik, maydonoz gibi bitkileri dallarından temizleyip bütün olarak kurutursanız; kullanacağınız zaman ufalarsanız aroması daha yoğun oluyor; vitamin kaybının daha az olduğunu düsünüyorum. Büyük kavonozlarda saklıyorum; elimin altında olan küçük kavonozdaki bitince ufalayıp küçük kavanozu dolduruyorum.

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025