agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni52Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-09-2011, 10:19   #11
Ağaç Dostu
 
Uzaylı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 2,129
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster

Bu defa geniş bir tepsiye koydu hanım, ters çevirdik yine sızdırdılar. Bu defa olmuş mu diye kavanozu açınca _ fermantasyon devam ediyor mudur nedir_ yerlere döküldü. Bir fırça da oradan yedik.

Bunlar hiç kimsenin başına gelmiyor mu?
Sayın Halil Önen; Hiç başımıza gelmez mi? Ben kelepçeli, contalı kavanoz kullandım. Bu yüzde sızdırmadı amaa... Kavanozu açıp bir tadına bakayım dediğimde, açtığım gibi yüzüm, üstüm etraf çil çil yağlı sıvı oldu. Gidip hemen yüzümü yıkayıp üstümü değiştirdim.

Bu yüzden konserve kapağı kaynatıp kapatmak, asidi yüzünden patlama olabilir diye riskli geldi bana.

Bir daha plastik kapaklı cam kavanozlara, iyice doldurmadan yapacağım. Tecrübe oldu. Ben sadece şeker oranını iki bardak değil de bir bardağa düşürmeyi düşünüyorum. Bakalım lezzeti ne derece olacak?

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025