View Single Post
Eski 01-10-2011, 20:06   #119
aygün
Ağaç Dostu
 
aygün's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-10-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,796
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi feriha59 Mesajı Göster
Turşuyu ben de yaptım iki hafta önce, bir haftadır da yiyoruz. Ne kadar övülse az. Ben şunu merak ediyorum: Biberleri çıkartıp çıkartıp yiyoruz (ohh ne iyi yapıyoruz) da, sadece sosun kaldığı kavanozun içine (içinde hiç biber kalmadıktan sonra) yeniden taze biber - sarmısak koysak, yeniden kapatıp yeniden 2 hafta beklesek, yine turşu olur mu? Tamam, salataya kullanabiliyoruz da, kullanmasak da yeniden kursak diyorum? Bu konuda bilgisi, fikri olan varsa lütfen paylaşsın.
Ben mesajınızı okumadan iki gün önce yaptım bunu. Köy biberi kullandım bu kez. Sararmaya başladılar bile.

Sonucu paylaşırım.

aygün Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön