View Single Post
Eski 29-09-2011, 11:52   #110
feriha59
Yeni Üye
 
feriha59's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-04-2010
Şehir: TEKİRDAĞ
Mesajlar: 18
Turşuyu ben de yaptım iki hafta önce, bir haftadır da yiyoruz. Ne kadar övülse az. Ben şunu merak ediyorum: Biberleri çıkartıp çıkartıp yiyoruz (ohh ne iyi yapıyoruz) da, sadece sosun kaldığı kavanozun içine (içinde hiç biber kalmadıktan sonra) yeniden taze biber - sarmısak koysak, yeniden kapatıp yeniden 2 hafta beklesek, yine turşu olur mu? Tamam, salataya kullanabiliyoruz da, kullanmasak da yeniden kursak diyorum? Bu konuda bilgisi, fikri olan varsa lütfen paylaşsın.

feriha59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön