07-10-2016, 20:57 | #181 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
|
Uzun zaman buraya hiç uğrayan olmamış Sonunda bu tariften ben de yapabildim. |
30-10-2016, 06:10 | #182 |
/
Giriş Tarihi: 23-09-2016
Şehir: Mersin
Mesajlar: 323
|
Bende denemek istiyorum ama benim ki biraz Nasrettin Hocanın işine dönecek.Çaliya yün takilacak yünleri satacağim. Öncelikle kıl biber tohumu bulmam lazım acı ve tatlı sonra onları ekip ürün almam gerekiyor.Sonrada bu turşuyu yaparım |
30-10-2016, 08:09 | #183 |
Moderatör
|
Ben de kurdum ama hiç domates koymadan. Körpe biberlerden çok lezzetli oldu. Hani derler ya " çingenenin çengelde eti durmazmış" diye bizimki de o hesap oldu; zaten az kurmuştum, etli nohut, kuru fasulye derken açıp açıp yedik, kala kala sanırım ufak bir kavanoz kaldı..... diye biliyordum ki onu da Oğuz, kasaptan et alırken çok bahsetmiş ve onlara hediye etmek durumunda kalmış. Körpe biber bulursam yeniden kuracağım. |
08-11-2016, 14:13 | #184 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-11-2016
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1
|
Alıntı:
Tek takıldığım nokta tuz miktarı. Siz ne kadar koyuyorsunuz acaba? |
|
01-08-2017, 09:48 | #185 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
01-08-2017, 14:44 | #186 |
Moderatör
|
|
25-09-2017, 16:25 | #188 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-09-2017
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2
|
Alıntı:
Bakalım nasıl olacak; tahminim iyi olacağı yönünde. Sonucu ve resmini de paylaşırım inşallah. Teşekkürler |
|
24-10-2017, 19:31 | #189 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-09-2017
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2
|
Turşuyu kurmamızdan bu yana neredeyse 25 gün geç... 3-4 günde bir aklımıza geldikçe çalkaladık ve bu akşam; bozulmuştur her halde, endişesiyle açıp barbunya pilakisi yanında tadına baktım ki..... AMAN ALLAHIM BU NASIL BİR LEZZET; NASIL GÜZEL BİR TADTIR... TEŞEKKÜRLER GÜLER HANIM. |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|